GÖLPAZARI DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

GÖLPAZARI DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

GÖLPAZARI DOĞAL GAZA KAVUŞUYOR

 Gölpazarı halkı, yıllardır hasretini çektiği doğal gaza nihayet kavuşuyor.

İl Genel Meclis Üyesi Nuri Arslan, Enerji Piyasası Denetleme Kurulu`nun (EPDK) Nisan ayında yaptığı toplantı sonucu doğal gaz konusunda ek ihale kararı aldığını ve bu kararda Gölpazarı ilçesinin de olduğunu söyledi.

Arslan, yaptığı açıklamada, Bilecik`in bir çok yerleşim yerinde doğal gaz dağıtımının yapıldığını ve Gölpazarı ilçesinin de bu yönde beklentisinin olduğunu kaydetti.

EPDK`nın Nisan ayı içerisinde doğal gaz konusunda aldığı ek ihale kararına Gölpazarı ilçesinin de dahil edilmesinden çok sevinçli olduklarını kaydeden Arslan, şöyle konuştu:

``İlçemiz doğal gaza kavuşacak. Kurula çok teşekkür ediyorum. Kurul kararı Resmi Gazete`de de yayınlanmasıyla karara bağlandı. 16 Temmuz tarihinde ihale yapılacak ve doğal gaz sayesinde ilçemiz hava kirliliğinden de kurtulmuş olacak. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda ilçemizin sanayileşmesinde de etken olacağını düşünüyorum. Yapımı devam eden yol çalışmamız tamamlanıp doğal gaz da gelince en azından dışarıda olan Gölpazarlı yatırımcılarımızın ilçemize yatırım yapacaklarını düşünüyorum.``

Arslan, AK Parti Milletvekili Fahrettin Poyraz ve EPDK yönetimine teşekkür etti.

haberbil.net



Bilecik

29.04.2024

  • İMSAK 04:19
  • GÜNEŞ 05:55
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ