GÖLPAZARI´NI SEVİNDİREN HABER

GÖLPAZARI´NI SEVİNDİREN HABER

Gölpazarı Meslek Yüksekokuluna 3 yeni bölüm açılacak.


Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) bünyesinde yeni kurulacak bölümler için Yükseköğretim Kurulu´ndan (YÖK) onay geldi. Gölpazarı Meslek Yüksekokuluna 3 yeni bölüm açılacak.

REKTÖR TAŞ: ? İLK GÜNKÜ HEYECANLA DEVAM EDECEĞİZ?

Üniversite olarak hem Türkiye´nin ihtiyaç duyduğu hem de öğrencilerin tercih ettiği bölüm ve programları bünyelerine katmak için ciddi bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. İbrahim Taş, yeni açılacak bölümlerin hem Bilecik´e hem de ülkemize hayırlı olmasını diledi. Üniversitenin gelişmesi ve çağın gerekliliklerine cevap veren modern bölümlerle donatılması adına gayret gösteren tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Rektör Taş, BŞEÜ´nün yükselen başarı grafiğinin sürmesi adına çalışmalarına ilk günkü heyecanla devam edeceklerini ifade etti.

BANKACILIK VE SİGORTACILIK,REKLAMCILIK,SOSYAL HİZMETLER
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde açılmasına YÖK´ten onay gelen bölüm ve programlar; Gölpazarı Meslek Yüksekokulunda; Bankacılık ve Sigortacılık, Reklamcılık, Sosyal Hizmetler olarak belirlendi.

BAŞKAN KAZICI SEVİNDİRİCİ HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Diğer yandan Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ise bu sevindirici haberi sosyal medya hesabından duyurarak;? Rektörümüz müjdeyi verdi. İlçemize 3 yeni bölüm açılacak? diyerek yayımladı.

Kaynak: 11haber.com



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ