GÖLPAZARLI ÜRETİCİ DÜNYAYA SESİNİ DUYURACAK

GÖLPAZARLI ÜRETİCİ DÜNYAYA SESİNİ DUYURACAK

Selçuk Şahin 1.5 yıldır çiftliğinde farklı üretimler yapıyor.

Gölpazarı İlçesinin üretici-girişimcilerinden Zeytinliboğaz Permakültür Çiftliği sahibi Selçuk Şahin; Türkiye Makarna, Bulgur, Bakliyat, Bitkisel Yağlar Tanıtım Grubu´nun yurtdışı tanıtım filminde oynadı.

İlimizin tanıtımına büyük katkıda bulunacak olan Selçuk Şahin ekolojik üretimin ilçemizde yaygınlaşması için büyük uğraş veriyor. Yurt dışı fuarlarda ingilizce altyazısı ile büyük bir kitleye ulaşacak tanıtım filminin çekimlerinde helikopter kamera kullanıldı.

Doğal ortamda, yapageldiği üretimi, reklam filmi aracılığıyla büyük kitlelere ulaştırma fırsatı bulan üretici, diğer üreticileri kompoze gübre ve kimyasal kullanmamaları, zararlılar ile doğal mücadele edebilecekleri konusunda uyarıyor: "Ne yersek oyuz. Temiz gıda tüketen toplum,temiz gıda üreten bilinçli üreticiler ile mümkündür." diyen Selçuk Şahin,Gölpazarı´nın temiz hava, temiz su ve temiz toprak kaynaklarının değerlendirilmesi, üreticilerin eğitilmesi için projeler geliştirilmesi gerektiğini söyledi. Citta slow (yavaş şehirler) konusunda gönüllü bilinçlendirme ve lobi çalışmaları yapan Selçuk Şahin 1.5 yıldır tam zamanlı olarak çiftliğinde farklı üretimler yapmaya devam ediyor.

Kaynak: Golpazari411.com



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ