GÜNEŞSPOR : 0 - YENİPAZAR BELEDİYE SPOR : 1

GÜNEŞSPOR : 0 - YENİPAZAR BELEDİYE SPOR : 1

GÜNEŞSPOR : 0 - YENİPAZAR BELEDİYE SPOR : 1

2. maçında Güneşspor` la karşılaşan Yenipazar Belediye Spor karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldı. Yenipazar Belediye Spor ligin ikinci maçında Bozüyük ekibi Güneşspor` la karşılaştı. 15 Mayıs Cumartesi günü Bozüyük Stadında oynanan maçı Belediye Spor, Çelikay AYDIN` ın penaltıdan attığı golle 1-0 kazanarak 2 de 2 yaptı. Ligin ilk maçında Yenipazar` da yine Bozüyük takımı olan Kandillispor` u 4-2 yenerek lige fırtına gibi başlayan Belediye Spor deplasmandaki maça da 3 puan parolasıyla çıktı. Maçın ilk yarısı 0-0 berabere biterken kaptanımız Umut KESKİN` in üç topu direkten döndü. İkinci yarıda da etkili oynayan Belediye Spor 60. dakikada Ali DÖNMEZ` in ceza sahası içinde düşürülmesi sonucu yerde kaldı hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Çelikay AYDIN topu ağlara gönderdi ve 1-0 öne geçtik. Maçın 70. dakikasında Ali DÖNMEZ yerini Ramazan SARICA` ya bıraktı. Golden sonra Güneşspor` dan 2 oyuncu kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktılar. Maçta başka gol olmayınca Yenipazar Belediye Spor 3 puan alarak ikinci maçında ikinci galibiyetini aldı ve nağmağlup yoluna devam etti. Yenipazar Belediye Spor maça şu dizilişle başladı :

Yücel GÜRSOY

Cumhur ÖZCAN Serhat KARA Murat CEYLAN

Fazlı KAYA

İbrahim DÜLGER Çelikay AYDIN Sedat AKKAYA Umut KESKİN

Ali DÖNMEZ?Ǭ??Ǭ??Ǭ??Ǭ??Ǭ??Ǭ??Ǭ??Ǭ??Ǭ? Hakan SARI

Takımız dönüş yolunda Söğüt`te mola verdi?Ǭ? türbe alanında heykelleri inceleyip çay içerek dinlendiler.

Başta galibiyet golünü atan Çelikay AYDIN olmak üzere tüm?Ǭ? futbolcularımızı ve teknik ekibi kutlarken, maçın gidiş ve dönüşünü sağlayan şöför Kadir SARAÇ` a teşekkür ederiz.

Yenipazar Belediye Spor 19.05.2010 Çarşamba günü Yenipazar Sahasında Küplüspor ile karşılaşacaktır. Tüm halkımızı takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.

Maçla ilgili diğer fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN

Foto : Yücel KAYA Haber : Ali GÜVEN



Bilecik

02.05.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:51
  • ÖĞLE 13:02
  • İKİNDİ 16:52
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:33

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ