GÜVENLİK ONLARDAN SORULUR

GÜVENLİK ONLARDAN SORULUR

GÜVENLİK ONLARDAN SORULUR

  Şafak YILMAZ, işadamlığına adım atarak güvenlik şirketi kurdu.

Yenipazar Belediyesi çalışanlarından Cemalettin Yılmaz`ın oğlu Şafak Yılmaz iş hayatına atıldı. İstanbul Kartal`da CIP Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri isimli şirketi kurdular.

Gazetemize açıklama yapan Şafak Yılmaz: " Ülkemizde özel güvenlik konusu ve özel güvenlik teşkilatlarının tarihi çok eskilere gitmemekle birlikte, 20 yıllık bir geçmişe sahiptir. Ancak kısa bir geçmişi olmasına rağmen toplumumuzun dinamik yapısı ile ekonomik ve ticari alanlardaki gelişmelerle birlikte, özel güvenlik teşkilatları da hızlı bir şekilde gelişme göstermiş, yaygınlaşmış ve bugün ki konumunu almıştır. Huzur ve güvenin temin edilemediği bir ortamda yapılan bütün çalışmaların boşa gitmesi mukadderdir. Ancak, Türkiye ekonomisi açısından bu kadar önem arz etmekte olan sektörümüzün %70?i maalesef ki yabancı sermayenin elindedir. CIP Özel Güvenlik ve Koruma Hizmetleri tamamen yerli sermayeye sahip ortakların bir araya gelmesi ile 2012 yılının başında kurulmuştur. Firmamız ülkemiz için analitik ve kaliteli hizmet sunmanın yanında, koordinasyonu devamlı yüksek dürüst ilişkilerle karşılıklı güvene dayalı hizmet anlayışı ile sorumluluk almaya hazırdır." dedi.

Şafak YILMAZ`ı yeni işi nedeniyle kutlar, tüm hemşerilerimizin bu tür girişimciliklerde bulunmalarını dileriz.

İLETİŞİM :

Adres: Yalı Mahallesi Kiraz Çıkmazı Sokak. No:2 Daire:11 Kartal / İSTANBUL Telefon : 0216 671 1 005   Faks : 0216 309 0 939 http://www.cipguvenlik.com.tr/ bilgi@cipguvenlik.com.tr HABER : Ali Güven / İSTANBUL  



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ