HAL BİNASI İÇİN ÖDENEK İSTEDİLER

HAL BİNASI İÇİN ÖDENEK İSTEDİLER

Yenipazar İl Genel Meclis Üyeleri Ak Partili Necati Keser ve MHP´li Osman Varolu Yenipazar´a yapılan hal binalarıyla ilgili açıklamalarda bulundular.

Yenipazar İl Genel Meclis Üyeleri Ak Partili Necati Keser ve MHP´li Osman Varolu Yenipazar´a yapılan hal binalarıyla ilgili açıklamalarda bulundular. 80 Bin lira ödenekleri olduklarını belirten il genel meclis üyeleri yapılan çalışmalarda maliyetin 240-250 Bin Liraya kadar çıktığını belirterek 100 Bin Lira kadar ödenek istediklerini ifade ettiler. 

Keser : " 100 Bin Lira kadar ödenek istiyoruz."

Ak Parti Yenipazar Meclis Üyesi Necati Keser " Yenipazar ilçemizde meyvecilik hat safhada olduğundan bugüne kadar hal binamız yoktu. Ancak bir çalışma yapıldı plan projesi 80 Bin Lira üzerinden bir muameleye tabi tutulmuştuk ilçe toplantımızdan fakat şuanki yapılan çalışmalarda da bu 250 Bin Lira kadar çıkmıştır.  Bundan dolayı 100 Bin Lira kadar ödenek istiyoruz yöremize katkı sağlayacağından dolayı." ifadelerini kullandı.

Varolu : " O parayla ihaleye çıkamıyoruz."  

MHP Yenipazar Meclis Üyesi Osman Varolu ise " Proje yapımını köylü kendisi üstlendi, ücretini falan kendi verdi. Yaklaşık maliyet 240 Bin Lira civarında. Bizim oraya ayırdığımız para 80 Bin Lira, o parayla ihaleye çıkamıyoruz. 2016 bütcesine en azından 100 Bin Lira civarında para konmasını istiyorum. Çünkü Yenipazar´a gerekli. En az 6 ay orada meyve alımı, satımı yapılıyor. Bir de çiftçiyi bir araya toplama bakımından güzel olacak."dedi.

Değişim Gazetesi



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ