HIDRELLEZ HAYIRIMIZI YAPTIK

HIDRELLEZ HAYIRIMIZI YAPTIK

Yenipazar Hıdrellez hayırı görülmeye değerdi.

İlçemizde 21 Haziran Cumartesi günü gerçekleşen hıdrellez etkinlikleri Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Yapılan duaların ardından Bursa Yıldırım Belediyesi katkıları ile yapılan “Yıldırım Belediyesi Dostluk Parkı” açılışı gerçekleştirildi. Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özdemir’in de katıldığı etkinliğe Yenipazar Kaymakamı Mehmet Kılıç’ın yanı sıra eski Yenipazar şu an Tunceli Mazgirt Kaymakamı olan Ali Türk’te katıldı.

Yapılan hıdrellez pilavının malzemelerinin tedariki ve pilavın yapımının tamamı Yenipazar halkı tarafından karşılandığı belirtildi. Görüşlerini aldığımız Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden “Yaptığımız hıdrellez etkinliklerimize katılan tüm misafirlerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca pilavın malzemelerini tedarik eden ve pilavın yapımını üstlenen, emekleri geçen tüm hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum. İlçemize bağlı tüm köylerimizde hıdrellez etkinlikleri düzenlendi. En son ilçemizde yaptık, hava şartları da uygundu. Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Ayımızın hayırlara ve bereketlere vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Etkinliklere Yenipazar Kaymakamı Mehmet Kılıç, eski Yenipazar şu an Tunceli Mazgirt Kaymakamı Ali Türk, Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, Bursa Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Ali Özdemir, MHP Yenipazar İl Genel Meclisi Üyesi Osman Varolu, Ak Parti Yenipazar İl Genel Meclisi Üyesi Necati Keser, MHP Bilecik İl Başkanı Sabri Erarslan, MHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köymen, MHP Bilecik Belediye Meclis Üyesi Hamdi Salt, MHP Yenipazar İlçe Başkanı Mehmet Şenol, Ak Parti Yenipazar İlçe Başkanı İmdat Uyar, MHP Gölpazarı İlçe Başkanı Osman Yay, MHP Gölpazarı Belediye Başkan Adayı Sinan Özkeskin, MHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Hüseyin Şensoy ve çok sayıda MHP Teşkilat Üyeleri ile vatandaşlar katıldılar.

Yenipazar Hıdrellez Hayırı Fotoğraflarına bakmak için TIKLAYIN

Yıldırım Belediyesi Dostluk Parkı`nın açılış fotoğraflarına bakmak için TIKLAYIN



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ