İKİ OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN TAYİNİ ÇIKTI

İKİ OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN TAYİNİ ÇIKTI

İKİ OKUL MÜDÜRÜMÜZÜN TAYİNİ ÇIKTI

Okul Müdürlerimizin tayini çıktı.Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü, 8 okula Müdür, 5 okula da Müdür Yardımcısı ataması yaptı. Puanlar baz alınarak yapılan atamada en yüksek puanı alan Hüseyin Gümüş, Bozüyük Fen Lisesi`ne Müdür olarak atandı.

Bilecik Milli Eğitim Müdürlüğü`nde son dönemin en önemli atamalarından birisi gerçekleşti. İl merkezi ve ilçelerde 8 okula Müdür, 8 okula da Müdür Yardımcısı atama yapıldı. Müdür Yardımcılığı atamalarında sınavda aldıkları puanlar baz alınırken, Müdür atamalarında ise sınav puanının yanısıra liyakat de gözönünde bulunduruldu.

Bu ölçütlere göre yapılan atamalar sonucunda; Bozüyük Fen Lisesi müdürlüğüne 106,78 puanla okulun aynı zamanda vekil müdürü olan Hüseyin Gümüş, Bozüyük Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne 93,89 puanla Turan Erçetin, Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi Müdürlüğüne 86,24 puanla Yücel Gürsoy, Bilecik Anadolu Lisesi Müdürlüğüne 94,98 puanla Remzi Düven, Pazaryeri Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürlüğüne 86,45 puanla İbrahim Demirok, Bilecik Merkez Ticaret Meslek Lisesi Otelcilik Turizm Meslek Lisesi Müdürlüğüne 91,35 puanla Adem Avcu, Gölpazarı İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne 84,65 puanla Murat Arıcan, Gölpazarı Güner Orbay Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürlüğüne 94,58 puanla Turgay Birgül, Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığına 74,75 puanla Hamdi Harmancı, Bozüyük Mustafa Şeker Anadolu Lisesi Müdür Yardımcılığına 82,83 puanla Sahil Aybaş, Bozüyük Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığına 78,74 puanla Mustafa Kara, Bilecik Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdür Yardımcılığına 82,78 puanla Handan Eser, Gölpazarı İmam Hatip Lisesi Müdür Baş Yardımcılığına 84,98 puanla Muhammet Akgül atanmışlardır.

Yenipazar Çok Programlı Lisesi müdürü Yücel GÜRSOY ve 75. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu müdürü Murat ARICAN tayinleri çıkması sonucu Yenipazar`dan ayrıldılar.

Yücel GÜRSOY Bozüyük Ticaret Meslek Lisesi`ne müdür olarak atanırken, Murat ARICAN ise Gölpazarı İmam Hatip Lisesi`nin müdürü oldu. Yaptıkları hizmetlerle okullarının seviyesini her geçen yıl artıran iki öğretmenimize yeni görev yerlerinde aynı başarıyı göstermelerini diliyor, Yenipazar` a yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.

Haber : Ali Güven (Kaynak: Haber11)



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ