İL GENEL MECLİSİNDEN, GÜNEŞ ENERJİSİ PANELLERİNE ONAY

İL GENEL MECLİSİNDEN, GÜNEŞ ENERJİSİ PANELLERİNE ONAY

Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu´nun köylere güneş enerjisi panellerinin kurulması için verdiği önerge oy birliği ile onaylandı.

Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu´nun köylere güneş enerjisi panellerinin kurulması için verdiği önerge oy birliği ile onaylandı. İl Genel Meclisi Temmuz ayı toplantısı 1´inci oturumunda sözlü önerge veren  İl Genel Meclisi Üyesi Milliyetçi  Hareket Partisi Yenipazar İl Genel Meclisi Üyesi Osman Varolu, vermiş olduğu sözlü önergede,  ?Özel İdare bünyesinde güneş enerjisi panelleri kuralım. Özel idare olarak, hazineye ait yerlerden belirlenecek alanlarda Güneş Enerjisi Panelleri kurma noktasında araştırılma yapılmasını öneriyorum. Üretilecek enerji noktasında özel idare bütçesine katkı sağlayacağını düşünüyorum? dedi. Verilen sözlü önerge oy birliğiyle kabul edilerek gündeme alındı ve komisyonlara havale edildi.

/resimler/2019-7/4/2357577979316.jpg

Konuyla ilgili görüştüğümüz Varolu: "İnşallah bu projemizi hayata geçirebilirsek buradan gelecek gelirle köylerimize daha iyi hizmetler getiririz. Herşeyi devletten beklemek yerine, bizler de Özel İdaremize nasıl gelir getirebilirize kafa yormalıyız. Özel İdare, güneş panellerinden elde ettiği elektriği Tedaşa  satıp para kazanacak, o kazanılan parayla da köylere yol ve hizmette kullanılacak." dedi.

 

Editör: Ergün Özmen
WhatsApp Hattı: 0532 787 24 61

 

 

 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ