İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ ARAÇ

İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜNE YENİ ARAÇ

Yenipazar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne yeni araç alındı.

Bilecik İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü araç filosuna 4 yeni araç daha eklendi. Projesi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünce yapılan ve Bilecik  Valiliği İl Özel İdaresi ve Bilecik İli Tarım ve Hayvancılık Geliştirme Birliği (TAHAGEL)in desteğiyle toplam 4 adet yeni araç çiftçilerimize hizmet etmek üzere araç filosuna katıldı.

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresinden 114.000,00 TL ve Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliğince 45.013,28 TL olmak üzere toplam 159.013,28 TL ödenek ile Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden 4 Fiat Doblo araç satın alındı.

Araçlar İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüneteslim edildi.

Araç Filomuza katılan yeni araçlar acil derecede araç htiyacı olan Gölpazarı, Söğüt, Yenipazar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlükleri ile Merkezde İl Müdürlüğümüze  verildi.

Yeni araçların ilçelere verilmesi sırasında İl Müdürü Hacı Dursun YILDIZ, araçların alınmasında büyük katkıları olan öncelikle Vali Ahmet Hamdi NAYİR`a, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis NALBANT`a ve Bilecik İli Tarım ve Hayvancılık Geliştirme Birliğini oluşturan üyelere teşekkür etti. Araç takviyesi sayesinde çiftçilerimize daha iyi, daha hızlı hizmet verileceğini böylece daha çok çiftçiye ulaşılacağını belirten İl Müdürü YILDIZ,  bu araçların üzerinde 77 milyon insanımızın hakkı olduğunu, kendi araçlarımızdan daha iyi bakım ve muhafaza edilmesi, devletin kaynaklarının yerinde kullanılarak israf edilmemesi gerektiğini söyledi. Bu araçların çiftçilerimizin hizmetinde hayırlı olmasını, kazasız belasız kullanılmasını temenni etti.

Araçların İlçe Müdürlüklerine teslim edilmesinin ardından program sona erdi.

Yenipazar`ın yeni aracını Yenipazar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Süleyman Canan teslim aldı. Müdürlüğümüze ve ilçemize hayırlı olsun.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ