İLÇE MÜFTÜMÜZ ŞABAN DURMUŞ'UN TAYİNİ ÇIKTI

İLÇE MÜFTÜMÜZ ŞABAN DURMUŞ

Yenipazar'a asaleten ilk görev yeri olarak atanan müftümüz Şaban Durmuş'un tayini Kütahya İli Domaniç İlçesine çıktı.

Yenipazar eski Müftüsü Aşur Akyol´un Çankırı Çerkeşli´ye tayini çıkmasıyla 04.12.2017 tarihinde Yenipazar'a asaleten ilk görev yeri olarak atanan müftümüz Şaban Durmuş'un tayini  Kütahya İli Domaniç İlçesine çıktı. 25 Mart 2020'de görevi sona eren Durmuş'a İlçe Kaymakamız Yavuz Kartal teşekkür plaketi verdi.

 

Şaban Durmuş sosyal medya hesabından Yenipazar'a şu sözlerle veda etti :

Yenipazar İlçe Müftüsü olarak 04.12.2017 tarihinde başladığım görevimden bugün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. İnşaallah bundan böyle hizmetlerimize Kütahya İli Domaniç İlçe Müftüsü olarak devam edeceğim.

Müftülük olarak ilk göz ağrım olan Yenipazar İlçemizdeki tüm hemşehrilerimden helallik diliyor, en kalbi muhabbet, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Dualarınızda bulunmak temennisiyle eğer varsa hakkımı helal ediyorum. Hep birlikte görev yaptığımız kıymetli din görevlisi arkadaşlarıma da teşekkür ediyor, görevlerinde üstün başarılar diliyorum.

Tüm herkese hayırlı, bereketli, huzur dolu, sıhhat afiyet içerisinde ömürler Rabbimden niyaz ediyorum... Yolu düşen herkesi de Domaniç' e bekliyor, misafir etmekten gurur duyacağımı da belirtmek istiyorum...

Şaban Durmuş  hocamıza yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ