İLÇE MÜFTÜMÜZÜN TAYİNİ ÇIKTI

İLÇE MÜFTÜMÜZÜN TAYİNİ ÇIKTI

Yenipazar İlçe Müftüsü Nejdet Arman`ın tayini çıktı.

Yenipazar İlçe Müftüsü Nejdet Arman`ın Sakarya İl Müftü yardımcılığına tayini çıktı. Üç yıl önce 10 Eylül 2010 tarihinde ilçemizde göreve başlayan müftümüze Yenipazar ile ilgili izlenimlerini sorduk.

Müftü Nejdet Arman`ın tayini hakkında duygu ve düşünceleri:

Öncelikle içinde bulunduğumuz Ramazan Ayının hakkımızda hayırlara vesile olmasını diliyorum. Herkesin ramazanını kutluyor sağlık içinde bayrama ulaştırmasını Allah`tan niyaz ediyorum. Şimdiden herkesin bayramını kutluyorum. Yenipazar`da üç yıla yakın görev yaptım. Yenipazar şirin bir yer. Tabii güzellikleriyle, havasıyla, suyuyla sessiz sakin bir yer. Osmanlı kültürünün muhafaza edildiği, gelenekleri görenekleri olan bir bölge. İnsanları çok güzel, sakin, halim selim, kimsenin kimseye zararı yok. Asayişe akseden herhangi bir olay duymadım.

Görevli imam arkadaşlarızla birlik beraberlik içinde hizmet sunmaya çalıştık. Ben geldiğimden beri Yenipazar`a hizmet sunmaya çalıştım. Özellikle dışarıdan gelen imam arkadaşlarımızın aileleriyle huzur içinde oturmaları, köylerimizin imamsız kalmaması için imam lojmanlarının tamirat ve tadilatlarına önem verdim. İlk zamanlar bazı serzenişler oldu. Ama şuan herkes dua ediyor ve ayrılığımızdan dolayı üzülüyor. Yeni müftü arkadaşımız bayramdan sonra görevine başlayacak. İnşallah bundan sonra yine gelir gideriz. Yenipazar`ın hayatımızda özel bir yeri oldu.  Yenipazarlı tüm halkımıza sevgilerimi saygılarımı sunuyorum.

Yenipazar`ın Sesi Gazetesi olarak Müftümüz Nejdet Akman`a yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.



Bilecik

28.04.2024

  • İMSAK 04:21
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:28

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ