İLHAN ÖZDEN`İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

İLHAN ÖZDEN`İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı

Kadınlar, toplumsal ve ekonomik yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun en küçük birimini oluşturan ailenin temel unsurudur. Doğumdan ölüme kadar, hayatımızın her anında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, bizi eğiten, büyüten, yetiştiren, en kötü anımızda yanımızda olup yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız paylaşan fedakar kadınlarımız en değerli varlığımızdır. Cenneti annelerin ayakları altına seren bir dinin mensupları olarak bizler kadınlarımız için ne yapsak azdır. Kadınlarımız tarihimizin derinliklerinden günümüze kadar toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın odağında yer almış, her devirde feragat ve fedakarlıkların en yücesini yapmışlardır.


Kurtuluş Savaşında; kanını, canını, emeğini ve evladını memleketin kurtuluşuna ve bağımsızlığına adamıştır. Bu ülkenin Mehmetçiklerini dünyaya getiren binlerce şehit analarının içinde olduğu onurlu kadınlarımız, özverili ve üretken çalışmaları ile aileyi ve toplumumuzu şekillendiren en önemli varlıktır.
Hayatımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız, her konuda ve her zaman desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren; sevginin, şefkatin, özverinin simgesi olan kadınlarımıza başarı, mutluluk ve sağlık dileyerek tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü´nü kutlar sevgi ve saygılarımı sunarım.

İlhan ÖZDEN
Yenipazar Belediye Başkanı



Bilecik

18.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:20

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ