İLHAN ÖZDEN'İN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

İLHAN ÖZDEN

Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN, 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan ÖZDEN'in 19 Mayıs Atatürk’ ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama mesajı :

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda, ilk adımı oluşturan ve Milletimizin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesinin ateşlendiği tarihin 101. yıl dönümünü milletçe hep birlikte idrak etmekteyiz. 19 Mayıs, Türk Milletini aydınlığa kavuşturan, Cumhuriyet'le buluşturan tarihi bir dönüm noktasıdır.

Sevgili Gençler;

Devletimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek olan sizlersiniz,” diyerek Türkiye Cumhuriyetini koruma ve yaşatma görevini siz gençlere emanet etmiştir. Bu değerli ve kutlu emaneti sonsuza kadar korumak ve gelecek nesillere aktarmak için var gücünüzle çalışmalısınız. Muasır Medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma yolunda da önemli mesafeler kaydeden Cumhuriyetimizi yüceltmek, temel duygu ve ideallerini güçlendirmek ve yarınlara taşıyacak olan yine sizlersiniz. Birlik ve beraberlik içinde bu kutlu topraklara ve tarihimize duyduğumuz derin sevgi ve bağlılık, birlikte oluşturacağımız mutlu ve müreffeh geleceğe olan güvenimiz, milletçe bizi birbirimize daha çok kenetleyecektir.

Bu duygularla, bu anlamlı günü gençliğimize emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarını, İstiklal savaşımızın şehit ve gazilerini, isimsiz kahramanlarını rahmet ve minnet duygularıyla yâd ediyor, bütün hemşerilerimin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyor ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi sevgiyle kucaklıyorum.”



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ