İLHAN ÖZDEN`İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

İLHAN ÖZDEN`İN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle mesaj yayımladı

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden`in 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı : 

Kadınlarımız; annemiz, eşimiz, kardeşimiz, kızımız… Sizler; peygamberimizin ‘‘Cennet annelerin ayakları altındadır'' hadisinin muhatabı olan, cefakâr, fedakâr, yüreğinizdeki sevgiyi karşılık beklemeden bizlere sunan eli öpülesi en değerli varlıklarsınız. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel unsuru olan siz kadınlarımız; sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yeni nesiller yetiştirerek geleceğimizin şekillenmesinde çok önemli rol oynamaktasınız. Bu nedenle sizlere verilen değerin ve sunulan imkânların arttırılmasının; milletimizin huzur, barış ve gelişimi için son derece faydalı olacağına inanıyorum.

Çok önemli ve anlamlı olan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü, ne yazık ki son günlerde artan kadına yönelik şiddet olaylarının gölgesinde kutluyoruz. Kadına yönelik her türlü ayrımcılığı ve istismarı reddeden, kadın ve erkeği eşit gören bir geleneğin temsilcisi ve kadını her zaman baş tacı eden bir medeniyetin mensubu olarak bu olumsuz durumun acısını yüreğimde hissediyorum. Sevginin, şefkatin ve duygusallığın sembolü olan siz kadınlarımızın; yoğun bir biçimde şiddet olaylarına maruz kalmasını şiddetle kınıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; birbirimize, ailemize, çevremize ve bütün insanlığa duyduğumuz sevginin hep artması dileğiyle, dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımıza saygılar sunuyor ‘‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü''nü kutluyorum.

 

İlhan ÖZDEN

Yenipazar Belediye Başkanı



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ