İSTİKLAL MARŞI`NIN KABÜLÜ TÖRENLE KUTLANDI

İSTİKLAL MARŞI`NIN KABÜLÜ TÖRENLE KUTLANDI

İstiklal Marşı`nın kabulünün 93`üncü Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma program düzenlendi.

12 Mart 2014 İstiklal Marşı`nın kabulünün 93`üncü Yıldönümünü kutlamak ve Mehmet Akif Ersoy’u anmak için Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda program düzenlendi. Programa Yenipazar Kaymakamı Mehmet Kılınç, Yenipazar Belediye Başkanı Cengiz Arıkan, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Sunuculuğunu Berkay Sezer`in yaptığı programda Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kıyak bir konuşma yaptı. İstiklal Marşının kabulüyle ilgili belgesel ve Mehmet Akif Ersoy`un yaşamıyla ilgili sunum yapıldı. Yenipazar Çok Ptrogramlı Lisesi öğrencilerinin hazırladığı ``Kurtuluşa Giden Yol`` isimli orotoryum sunulmasının ardından Mehmet Akif Ersoy`un yazdığı ``Bülbül`` isimli şiiri Serpil Yanık isimli öğrenci okudu.

İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren Yenipazar Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden Zaim Çalışkan, Atatürk Ortaokulu öğrencilerinden Hulusi Can ÜNAL ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren Yenipazar Çok Programlı Lisesi öğrencilerinden Necibe Özdemir’e, Yenipazar Kaymakamı Mehmet Kılıç`ın ödüllerini vermesinin ardından İstiklal Marşının kabulünün 93`üncü yıldönümü kutlaması sona erdi.

Törenle ilgili fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



Bilecik

26.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:57
  • YATSI 21:25

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ