KALDIRIM İŞGALİNE CEZA GELİYOR

KALDIRIM İŞGALİNE CEZA GELİYOR

Yenipazar Belediyesi kaldırımı işgale edene cezai işlem uygulayacak.

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden kaldırımları gereksiz işgal edenlere cezai işlem yapılacağını tüm esnafa tebliğ ettirdi.

Belediyemiz tarafından halkın kullanımı için yapılan yaya kaldırımlarının ve sokakların ilçemiz esnafları tarafından işgal edilerek kaldırımların kapatılıp yaya geçişlerinin engellendiği bariz olarak hissedilmektedir. Yayalarımızın rahatlığı, can güvenliği açısından ve ekmek satışı, dondurma dolabı konulması ve mallarının açıkta sergilenmesi durumlarda esnaflarımızın mağdur edilmemesi için bakkal, market, kahvehanelerin sadece kaldırımlarda iş yeri kenarında 1 metre genişliğine işgal yapılarak kaldırımın diğer kısmının yaya kullanımına açılması, zirai alet, ekipman, makine gibi can güvenliğini tehlikeye düşüren aletlerin sakatlanma ve yaralanmaya sebebiyet verecek her türlü alet ve ekipmanın sokak ve kaldırımlardan alınarak güvenli bir ortama çekilmesi belediye meclisinin 05.08.2014 tarihli toplantısında uygun görülmüştür. Kararın tebliğ tarihinden itibaren derhal işgal etmekte olduğunuz kaldırım ve sokakları yukarıda belirtildiği şekle uygun hale getirmeniz aksi halde hakkınızda cezai işlem ve diğer yasal işlemlerin uygulanacağının bilinmesini rica ederim.



üsküplü 1881
8.08.2014 22:44:20
ilhan başkanla yenipazar köy görünümünden kurtulacağa benziyor.esnafların da belediye meclisinin aldığı bu karara uyması gerekli.birazcık ilçe olduğunuzun farkına varın arkadaşlar.

Bilecik

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:58
  • YATSI 21:26

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ