KAMUOYUNU MEŞGUL EDEN YER BELEDİYEYE TAHSİS EDİLİYOR.

KAMUOYUNU MEŞGUL EDEN YER BELEDİYEYE TAHSİS EDİLİYOR.

Bilecik İl Özel İdaresi Komisyonu tarafından yerinde inceleme yapılarak Yenipazar Halk Eğitim Merkezi önündeki alan, Yenipazar Belediyesi´ne tahsisi kabul edildi.

Bilecik İl Özel İdaresi Komisyonu tarafından yerinde inceleme yapılarak Yenipazar Halk Eğitim Merkezi önündeki alan, Yenipazar Belediyesi´ne tahsisi kabul edildi.

/resimler/2018-4/12/2053581149522.jpg

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından Yenipazar İlçesi, Zafer Mahallesi´nde bulunan alanın, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü adına olan tahsisinin iptal edilerek, söz konusu taşınmazın çocuk oyun grubu kurulması ve okul güvenliğinin sağlanması amacı ile servis araçlarının indirme-bindirme alanı olarak düzenlenmek üzere, Yenipazar Belediye Başkanlığı´na tahsis edimek amacıyla, 12 Nisan 2018 perşembe günü, Yenipazar İlçesi, Zafer Mahallesi Halk Eğitim Merkez Müdürlüğü önünde bulunan alanın, Yenipazar Belediye Başkanlığı´na tahsisi yapılmak üzere imar komisyonu yerinde incelemeler yaparak tahsis edilmesinde her hangi bir sakinca olmadığı tesbit etmiştir.

/resimler/2018-4/12/2054265212572.jpg

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Necati Keser: "İmar Komisyonu dört yıldır, meclis çalışma süresi içerisinde yerinde inceleme yapmadan, bir yerin tahsisi veya devredilmesine karar vermemiştir. Komisyon incelemeler yaparak bir sonraki meclis gündemine raporu arz ederek karara bağlar. Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden´in gazete demeclerinin hiç hoş olmadığı bunlarla hiçbir yere varılamaz. İyi niyet çerçevesinde Yenipazar´ımıza en iyi hizmetleri sunmak amacıyla bu yola çıktık. Amacımız bağciyi dövmek degil, amaç üzüm yemektir. İlçemize Hayırlı olsun. Ülkemizin kritik bir süreçten geçtiği bir dönemde fındık kabuğu doldurmaz beyhude işlerle meşgul olmamız doğru değildir. Her şey Yenipazar içindir." dedi.

 



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ