KANYONU 6 SAAT 15 DAKİKADA GEÇTİLER

KANYONU 6 SAAT 15 DAKİKADA GEÇTİLER

KAD (Kanyon ve Doğa Sporları Araştırma Dernegi) 2014 Temel Kanyon Eğitim Programı dahilinde, ilk sulu kanyon deneyimlerini gerçekleştiren kursiyerleri ile birlikte 37 kişilik ekibiyle 4 Mayıs 2014 Pazar günü yapılan Yenipazar Harmankaya Kanyonu geçişini t

Kanyon ve Doğa Sporları Araştırma Dernegi 2014 Temel Kanyon Eğitim Programı dahilinde, ilk sulu kanyon deneyimlerini gerçekleştiren kursiyerleri ile birlikte 37 kişilik ekibiyle 4 Mayıs 2014 Pazar günü yapılan Yenipazar Harmankaya Kanyonu geçişini tamamladı. KAD ekibini Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu ve Yenipazarlı genç kanyoncumuz Erdem Alkaya karşıladı.

2014 Temel Kanyon Eğitim Programı dahilinde tertip edilen Harmankaya Kanyonu (Yenipazar ) geçişi, 37 kişilik ekip ile tamamlandı. KAD’ın bu sene ilk defa kampsız olarak düzenlediği bu etkinlik 04.05.2014 saat 07:30 da kanyona giriş ile başladı ve saat 13:45 de kanyondan çıkış ile son buldu. 

KAD ekibi başta Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve  Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu’ya kendilerini misafir eden ve yakınlıklarını esirgemeyen Yumaklı Köyü sakinlerine, her yıl göstermiş olduğu yakın dostluk ve ev sahipliği için teşekkür ettiler. KAD yetkilileri ayrıca ilk sulu kanyon deneyimlerinde gösterdikleri azim ve cesaret için ise tüm kursiyerleri gönülden tebrik ettiklerini belirttiler.

Kanyon geçişini tamamlayan ekibi, Yenipazar MHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu Söğüt - Küre’de düzenlenen hıdrellez şenliklerine götürdü. Daha sonra Dursun Fakıh türbesine de ziyarette bulunan KAD ekibine adeta ilimizin Turizm elçisi gibi hizmet eden Yenipazar MHP İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu’na teşekkür ettikleri kaydedildi.



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ