KARNELER ALINDI YARI YIL TATİLİ BAŞLADI

KARNELER ALINDI YARI YIL TATİLİ BAŞLADI

2013-2014 eğitim öğretim yılının 16 Eylül'de başlayan ilk yarısı sona erdi.

Okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim okullarındaki yaklaşık 17 milyon öğrenci cuma günü karne aldı ve 2 hafta sürecek yarı yıl tatiline başladı. Yenipazar Kaymakamı Mehmet KILIÇ ve Milli Eğitim Müdürü Seyfettin BİLİCİ` de öğrencilere karne dağıtan isimlerdi.

2013-2014 eğitim öğretim yılının 16 Eylül’de başlayan ilk yarısı cuma günü sona erdi. Öğrenciler ve öğretmenlerin heyecanla bekledikleri yarıyıl tatili, 9 Şubat’a kadar devam edecek. 2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci yarısı ise 10 Şubat Pazartesi günü başlayacak. Öğretmenler ve öğrenciler için ikinci yarı yıl 13 Haziran’da tamamlanacak.

2. dönem sınavlarla geçecek

İkinci dönem 8. sınıf öğrencileri, Türkçe, matematik, fen ve teknoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, inkılap tarihi ve Atatürkçülük, yabancı dil derslerinden 28-29 Nisan’da ortak sınavlara girecek. Mazeret sınavı da 10-11 Mayıs’ta yapılacak. Sınav sonuçlarının ise Haziran’da açıklanması planlanıyor. Lise son sınıf öğrencileri de üniversiteye giriş sınavlarının ilk aşaması Yükseköğretime Geçiş Sınavına 23 Mart Pazar günü girecek. Üniversiteye girişte ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavları’na (LYS) 21-30 Nisan’da başvuru alınacak. LYS, 14-15 Haziran ve 21-22 Haziran tarihlerinde beş oturumda gerçekleştirilecek.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ