KAYMAKAMIMIZIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAMIMIZIN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

Kaymakamımız Mehmet Kılıç 19 Eylül Gaziler Günü kutlama mesajı yayımladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 19 Eylül 1921 tarihli kararı ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kurucusu ve en büyük Gazi Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Mareşal Rütbesi ve Gazi’lik Unvanı verilişinin 92’nci yıldönümüne erişmiş bulunmaktayız.

Bu anlamlı günün, vatandaşlarımızca yurdumuzun her yerinde Gaziler Günü olarak anılması, bizlere bu kahramanlara karşı olan vefa borcu ve şükranlarımızı sunma imkânı vermiştir. Gazilerimizin vatan savunması için verdikleri büyük mücadele, tarihte ulusça övünç duyduğumuz kahramanlık ve vatanseverlik destanı olarak yer almıştır.

Türk Milleti, vatanı için canı pahasına mücadele eden, üzerine düşen görevi en iyi biçimde yerine getiren şehitlerimizi ve gazilerimizi her zaman sevgi ve saygıyla anmaktadır. Vatanseverlikleriyle övündüğümüz, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldığımız gazilerimize saygın kişiliklerine yaraşır yaşam koşulları sunmak ortak sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; Gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta bulunan gazilerimize aileleri ile birlikte sağlık, huzur ve mutluluk diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ