KAYMAKAMLIKTAN YARDIM DUYURUSU

KAYMAKAMLIKTAN YARDIM DUYURUSU

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardım Programı ve Muhtaç Asker Ailesi Yardım Programı hak sahibi ödemelerine başlanıyor.

EŞİ VEFAT ETMİŞ KADINLARA YÖNELİK YARDIM PROGRAMI (EVEK) İLE MUHTAÇ ASKER AİLESİ YARDIM (MAAY) PROGRAMI ÖDEME DÖNEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU;

Eşi Vefat Etmiş Kadınlara Yönelik Yardım Programı ve Muhtaç Asker Ailesi Yardım Programı hak sahibi ödemeleri çift aylar olan; Şubat, Nisan, Haziran, Ağustos, Ekim ve Aralık aylarında yapılacaktır. Ödemelerin ilgili ödeme aylarının 24’ü ile 28’i arasında yapılması kararlaştırılmıştır. 

Bu kapsamda, fayda sahipleri ilk olarak, 2013 yılı Aralık ayından itibaren T.C. kimlik numarasının son rakamına göre takvime bağlı ve periyodik olarak ödemelerini almaya başlayacaklardır. Buna göre; T.C. kimlik numarasının son rakamı; 

“0” olanlar ilgili ödeme ayının 24’ünde, 
“2” olanlar ilgili ödeme ayının 25’inde, 
“4” olanlar ilgili ödeme ayının 26’sında, 
“6” olanlar ilgili ödeme ayının 27’inde, 
  “8” olanlar ilgili ödeme ayının 28’inde,

Ödemelerini alabileceklerdir. Ödeme günü hafta sonu Cumartesi gününe denk gelenler Cuma gününden itibaren ödemelerini alacaklardır.  Ödeme günü hafta sonu Pazar gününe denk gelenler ise, Pazartesi gününden itibaren ödemelerini alacaklardır.

ŞARTLI EĞİTİM VE ŞARTLI SAĞLIK (ŞESY) YARDIM PROGRAMI ÖDEME DÖNEMLERİ İLE İLGİLİ DUYURU;

Şartlı Eğitim ve Şartlı Sağlık Yardım Programı (ŞESY) hak sahibi ödemeleri tek aylar olan; Ocak, Mart, Mayıs, Temmuz, Eylül ve Kasım aylarında yapılacaktır. Ödemelerin ilgili ödeme aylarının 24’ü ile 28’i arasında yapılması kararlaştırılmıştır.

Bu kapsamda, fayda sahipleri ilk olarak, 2014 yılı Ocak ayından itibaren T.C. kimlik numarasının son rakamına göre takvime bağlı ve periyodik olarak ödemelerini almaya başlayacaklardır. Buna göre; T.C. kimlik numarasının son rakamı; 

“0” olanlar ilgili ödeme ayının 24’ünde, 
“2” olanlar ilgili ödeme ayının 25’inde, 
“4” olanlar ilgili ödeme ayının 26’sında, 
“6” olanlar ilgili ödeme ayının 27’inde, 
  “8” olanlar ilgili ödeme ayının 28’inde,

ödemelerini alabileceklerdir. Ödeme günü hafta sonu Cumartesi gününe denk gelenler Cuma gününden itibaren ödemelerini alacaklardır.  Ödeme günü hafta sonu Pazar gününe denk gelenler ise, Pazartesi gününden itibaren ödemelerini alacaklardır. 




Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ