KÖYLÜLERİMİZE DOLANDIRICILIK UYARISI !

KÖYLÜLERİMİZE DOLANDIRICILIK UYARISI !

Bir dolandırıcılık olayı da Kuşça Köyü`nde yaşandı.

Dolandırıcılar şimdi de köylerimize dadandı. Para koparmak için her türlü sahtekarlığı yapanlar şimdi de köy köy gezmeye başladı. Buna son örnek ilçemiz Kuşça Köyü`nde yaşandı. Kuşça Köyü web sitesi kuscakoyu.org`da yayınlanan aşağıdaki duyuruyu köylülerimizin ve tüm halkımızın dikkate almasını diliyoruz.

Sahtekar ve Hırsızlar tarafından Kaymakamlık fonu altında ihtiyaca muhtaç olan kişiler belirlenerek köylerimize ziyaret amacı adı altında gelen bazı kişi ve kişiler öncelikle bu kişilerin evlerini öğreniyor sonra onların evlerine gerekli kurumdan geldiklerini söyleyerek kandırıyorlar..

Yaptıkları olay şu : Kurumdan geliyoruz siz yardım fonundan şu kadar para alıyorsunuz bize şu kadar ödeme yapmanız gerekiyor (Miktar Değişebilir) tarzında ihtiyaç sahibi kişileri kandırarak ellerinden paralarını alıp ortadan kayboluyorlar.

Bu durumda olan kişiler biz muhtarı çağıralım veya şu kişiyi çağıralım dediklerinde bakın bizim o kadar zamanımız yok biz evini yada nerede olduğunu biliyoruz geçerken uğrarız diyerek kandırıyorlar vermeyenlere merak etmeyin verirseniz şu gün paranız iade edilecek yada vermezseniz aldığınız yardım kesilecek diye korkutuyorlar..

Bu tür olaylarla karşılaştığınızda en yakınızdaki kişi yada köy muhtarına hatta zaman kazanma şansınız var ise jandarma karakolunu aramanızı ayrıca hiç bir şekilde bu tarz insanlara köy muhtarınız yada gelen kişi yada kişileri şahsen tanıyan birisi yok ise inanmamanızı bekliyoruz.

Köylerimizde yaşayan hemşehrilerimizin dikkat etmesi ve özellikle bu konuda hassas davranmalarını rica ederiz...!!!



Bilecik

18.04.2024

  • İMSAK 04:40
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:54
  • YATSI 21:20

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ