LİDER YENİPAZAR BELEDİYESPOR

LİDER YENİPAZAR BELEDİYESPOR

LİDER YENİPAZAR BELEDİYESPOR

 Yenipazar Belediyespor 2. maçında da kazanarak liderliğe yükseldi.

Geçen hafta Yenipazar`da oynanan Bilecikspor maçını 3-1 kazanarak lige galibiyetle başlayan Yenipazar Belediyespor, bu hafta deplasmanda karşılaştığı Kınıkspor`u maçın hemen başında 10 kişi kalmasına rağmen 5-2 mağlup etmeyi başardı.

22 Nisan Pazar günü Kınık Sahasında oynanan ve saat 14.00`da başlayan maça Yenipazar Belediyespor Bülent Ceylan kaptanlığında kalede Yücel Gürsoy, Ali Dönmez, Fazlı Kaya, Murat Ceyhan, Ramazan Gündoğdu, Murat Çelik, Serhat Kara, Cumhur Özcan, Fikret Kara, Bülent Ceylan ve Çelikay Aydın ilk on biriyle çıktı.

Maçın henüz 5. dakikasında Kınıkspor 1-0 öne geçti, golden 5 dakika sonra kalecimiz Yücel Gürsoy ceza sahası dışında topa eliyle müdahale ettiği için kırmızı kart gördü ve takımımız 10 kişi kaldı. Kırmızı karttan sonra defanstan Fazlı Kaya çıkartılarak yerine yedek kaleci İlker Yasin Yılmaz girdi. Çelikay Aydın`ın attığı golle ilk yarıyı 1-1 beraberlikle bitirdik. İkinci yarıda Fikret Kara Yenipazar Belediyespor`u öne geçiren golü attı 2-1. Çelikay Aydın attığı 3 golle skoru 5-1`e getirdi. Son dakika Ali Dönmez`in ters vuruşla kendi kalemize attığı gol sonucunda skor 5-2 oldu ve maç bu sonuçla tamamlandı. İkinci yarıda Fikret Kara - Hakan Sarı ve Çelikay Aydın - Umut Keskin değişiklikleri yapıldı.

2 maçını da kazanarak, yenilgi yüzü görmeyen Yenipazar Belediyespor 6 puanla liderliğe yükseldi. Takımımız haftayı bay geçerek maç yapmayacak.

Haber : Ali GÜVEN



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ