MEHMET ÜNAL YENİDEN C.H.P.`DEN ADAY

MEHMET ÜNAL YENİDEN C.H.P.`DEN ADAY

Eski Belediye Başkanı Mehmet ÜNAL, Yeniden Aday

2004 - 2009 Döneminde Yenipazar Belediye Başkanı seçilen Mehmet ÜNAL, yine CHP`den adaylığını açıkladı. CHP İl Başkanlığı tarafından da adaylığı açıklanıp kesinleşen Mehmet ÜNAL, gazetemize yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi: "Sevgili Yenipazarlılar, 29 Mart 2014`de yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden aday oldum. Bu karanlık AKP zihniyetinden kurtulmak için en küçük beldeden, en büyük İl`e kadar yerel seçimleri mutlaka almalıyız. Ülkemizin geleceğini bu seçimler belirleyecektir. Önce yaşadığımız yer Yenipazar`ı ve tüm Türkiye`yi yaşanabilir, çağdaş, insanların özgür birey olabileceği CHP iktidarını oluşturmak için görev hepimizindir. 

Bilmenizi isterim ki Yenipazar`da tüm kesimlerin düşünce ve fikirlerine saygılı kimseyi ötekileştirmeden halkımızın tümüne hizmet için aday oluyorum. 

Gelecek nesillemiz ve çocuklarımızın sağlık, mutluluk ve özgürlük içinde yaşayacağı bir Yenipazar ve Türkiye Cumhuriyeti dileyerek saygılar sunuyorum." 



Başaran Kızıltan
26.11.2013 09:23:55
Yolunuz açık olsun,Temennilerinize katılmamak mümkün değil "AYDINLIK BİR GELECEK İÇİN,ÖZGÜR BİREYLERİN DÜŞÜNCELERİNİ ÖZGÜRCE İFADE EDEBİLMELERİ İÇİN,ÜLKEMİZİN TOPRAK BİRLİĞİ VE BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN" size ve CHP ye başarılar dilerim.

Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ