MESUT ÖZMEN YENİPAZAR ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI SEÇİLDİ

MESUT ÖZMEN YENİPAZAR ÜLKÜ OCAĞI BAŞKANI SEÇİLDİ

Yenipazar´da açılan Ülkü Ocağı´na Mesut Özmen Başkan Seçildi.

Yenipazar´da açılan Ülkü Ocağı´na Doğubelenören Köyü´nden Mesut Özmen Başkan olarak seçildi. Cumhuriyet Alanında Belediye´ye ait eski Öğretmen Evi´nin bulunduğu binada kurulan Yenipazar Ülkü Ocağı, Belediye Başkanı İlhan Özden´in de bulunduğu bir ortamda toplanan üyeler oybirliği ile Mesut Özmen´i Başkanlığa seçtiler.

/resimler/2016-2/13/2042096285039.jpg

Başkanlığa Mesut Özmen seçilirken, başkan yardımcısı Fatih Memiş oldu. Yönetim Kurulu Üyeleri: Murat Dal, Ayhan Atan ve Emre Şimşir olarak belirlendi.

/resimler/2016-2/13/2042599879798.jpg

Başkanlığa seçilen Mesut Özmen, Türk bayrağını öperek göreve başlayıp:"Ülkemizin sıkıntılı günler geçirdiği bu günlerde ülkücü harekete büyük görev düşmektedir. Ülkücü harekete düşen görev her zamankinden daha ağır bir sorumluluktur. Allah utandırmasın" dedi. Ayrıca bu görevde bize destek olan herkese çok teşekkür ederim" diye konuşmasını tamamladı.

Mesut Özmen kimdir?

Mesut Özmen, dedesi Yakışıklı lakaplı yıllarca Doğubelenören Köyü´nde muhtarlık yapmış Mehmet Özmen´dir. Bu memlekette meyvecilikten özellikle vişne, ceviz ve kirazdan nasıl para kazanılacağını gösterip meyveciliğin yaygınlaşmasını sağlayan örnek bir çiftçidir. Dedesi öldükten sonra babası Osman Özmen muhtarlığa seçilip köyde yararlı işler yapmış birisidir. Osman Özmen´in özelliği ise meyveciliği en az insan gücüyle en çok ürünü nasıl elde edebilirizin yollarını bulmaktadır. Ceviz çırpmak için traktörüne asansörlü merdivenden tutun da  yerden yüksekteki dalları budamak için makas aparatları icat etmektedir. Mesut Özmen işte böyle faal bir ailenin üyesi olarak sosyal faaliyetlerde de kendini göstermektedir. 



Bilecik

23.04.2024

  • İMSAK 04:31
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:28

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ