MEYDANA DEV BAYRAK

MEYDANA DEV BAYRAK

Fenerbahçe`nin 19. Şampiyonluğu Yenipazar`da çoşkuyla kutlandı.

Fenerbahçe’nin şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından, Yenipazar sokakları “Şampiyon Fener” sloganları ile inledi. Çarşıda toplanan Fenerbahçe taraftarları Cumhuriyet Meydanında kutlama ve konvoy yaptılar.

Spor Toto Süper Lig`in 31. haftasında Fenerbahçe, Çaykur Rizespor`u konuk etti. Karşılaşma 0 - 0`lık eşitlikle sona erdi ve Fenerbahçe bitime 3 hafta kala 2013-2014 sezonunun şampiyonu oldu. Maçın ilk yarısı oynananırken Yenipazar`da elektrikler kesik olduğu için vatandaşlar maçı izleyemedi. Şampiyonluğun ilanının ardından, Yenipazar’da yaşayan  Fenerbahçe taraftarları sokaklara döküldü. Flama bayraklarını alan Fenerbahçeliler, konvoy yaparak Yenipazar turu attı ve takımlarının 19. şampiyonluğunu kutladı. Fenerbahçeliler, Yenipazar sokaklarını “Şampiyon Fenerbahçe” sloganları ile inlettiler. 

Fenerbahçe`nin 19. şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Cumhuriyet Meydanına dev Fenerbahçe bayrağı asıldı. Yenipazar`ın Sesi Gazetesi olarak Fenerbahçe`ye gönül verenlerin şampiyonluğunu kutluyoruz.



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ