MHP KONGRESİNİ TAMAMLADI

MHP KONGRESİNİ TAMAMLADI

MHP Yenipazar İlçe Örgütü olağan kongresini tamamladı.

 Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar İlçe Örgütü olağan kongresini tamamladı. Belediye hizmet binasının giriş katındaki toplantı salonunda yapılan kongreye MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Bozüyük İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Uyanık ve Ahmet Eren, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu, CHP ilçe Başkan V. Şaban Bayrakçı, Ziraat Odası Başkanı Ali Ünal ve parti üyeleri katıldı. Partiye kayıtlı üyelerin tamamı kongreye katıldığı gözlendi.

İlk toplantıda çoğunluk sağlananan kongrede açılış konuşması MHP İl Başkanı Mehmet Karuk yaparken, divan başkanlığına Belediye Başkanı İlhan Özden, divan başkan yardımcılığına Yenipazar İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu getirilirken, katip üyeliklerine  Bozüyük İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Uyanık ve Ahmet Eren seçildi. 

Kongrede konuşan Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden şunları söyledi: "Sayın İl Başkanım, İlçe Başkanlarım, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyelerimiz, çok değerli dava arkadaşlarım.

         Türk Milletine Yüce Turan ülküsüne gönül veren yüreklerin buluştuğu, mensubu olmaktan gurur duyduğum MHP Yenipazar İlçe Kongremize hoş geldiniz.

         Tarih boyunca Türklüğü yaşatmak uğruna hayatını feda eden, kahraman ecdadımız, bu günde bölücülerle mücadele ederken şehit düşen Kahraman Mehmetçiklerimizi, polislerimizi, Rahmet ve minnetle anıyorum. Yaralı güvenlik kuvvetlerimize acil şifalar dilerim.

         Bu gün bizleri bir ülkü etrafında toplamak üzere önderlik etmiş, yol göstermiş, ömrünü Türklük, Türkiye Ülküsüne adamış Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ´e ve ebediyete intikal etmiş, dava arkadaşlarımıza ve ülkücü şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum.

         Yakın tarihin en karanlık zamanlarının yaşandığı Ülkemiz ve Milletimizin tehditlerle dolu dönemin sancılarını yaşadığımız bu günlerde ülkemizin başarı ile çıkacağı, aydınlık, çağdaş ve umutlu yarınlara bakacağı, burada en büyük katkının partimiz ve ülkücü camia ile olacağı kanaatindeyim.

         Hiç şüphesiz ki böyle bir durumda ülkücülerin tavizsiz ve dik duruşu her şeyin üstündedir. Herkes şunu iyi bilmelidir ki ülkücülerin bu ülkede tek bilek, tek yürek, tek yumruk olduğu sürece ne minarelerimizden okunan ezanı dindirmeye, ne semalarımız da dalgalanan ay yıldızlı bayrağımızı indirmeye, nede bu cennet vatanımızı bölmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.

         Bu duygu ve düşüncelerle bu gün idrak edeceğimiz kongremizin İlçemize ve Ülkemize hayırlı olmasını Cenab-ı Allahtan diliyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum"

         Konrede  İsmail Yağar tek aday olarak çıktığından Başkan seçildi.  



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ