MHP YENİPAZAR SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

MHP YENİPAZAR SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

MHP Yenipazar seçim bürosunu dualarla açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenipazar Seçim Bürosunu dualarla açtı.

12 Şubat 2014 Çarşamba günü yapılan seçim bürosu açılış törenine, MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, MHP İl Başkanı Sabri Erarslan, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Birsen Erarslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Mahmut Yıldırım, İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Varolu ve Zeki Uyanık, İlçelerin Belediye Başkan Adayları, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Açılış töreni saygı duruşu, İstiklal Marşı`nın okunması ve ardından MHP Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek`in Kur`an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Seçim bürosu açılış töreninin ilk konuşmacısı MHP İl Başkanı Sabri Erarslan oldu. Erarslan; konuşmasında Yenipazar MHP İL Genel Meclisi Üyesi Osman Varolu ve MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden`den övgü dolu sözlerle bahsederken; "Yenipazar`ın tanıtımında çalışmaları takdirle karşılanan İl Genel Meclis üyemiz Osman Varolu ile ivme yakalayan teşkilatımızın gücü İlhan Özden kardeşimizin adaylığı ile doruk noktasına ulaşmıştır" dedi.

İl Başkanı Erarslan konuşmasında ayrıca; MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden`e "Bu kültürlü ve çalışkan arkadaşımızı memleketine hizmet etme arzusundan mahrum bırakmayınız" diyerek destek istedi.

İl Başkanı Erarslan`ın ardından MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden kürsüde yerini aldı. Belediye Başkan Adayı Özden, seçim bürosunun açılış törenini "Zafere giden yolda, ilk adım" ifadeleriyle anlattı. İlhan Özden: "Yenipazar`ımızın sevincine ortak olmak için buraya koştuk. Dürüst ve çalışkan bir belediyecilik anlayışının, mücadele azmini, engellere teslim olmayan cesaretini ve hizmet etme kararlılığını paylaşmak için buraya toplandık" dedi.

“Çıktığımız bu yol kutsal bir yoldur”

MHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı İlhan Özden, memurluk dolayısıyla `yuvam` dediği Yenipazar`dan ayrılmak durumunda kaldığını belirtirken; "Yuvama belediye başkanı olarak tekrar dönüp, sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye talibim" ifadelerini kullandı. Başkan Adayı İlhan Özden şöyle devam etti: "30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde vereceğiniz yetki ile, ekibimizle birlikte güzel Yenipazar`ımızı hergün biraz daha ileriye götürmek için var gücümüzle çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Çıktığımız bu yol kutsal bir yoldur, çünkü insana hizmet vardır. Halka hizmet etmenin yanında Hakka hizmet olduğunun bilincindeyiz. Çünkü biz büyüklerimizden, ağabeylerimizden, ustalarımızdan böyle öğrendik. Bu nedenle bu güzel ilçemizde sizlere hizmet etmeye aday olduğum için mutluyum"

Başkan Adayı Özden; "Çıktığımız bu yolda Şeyh Edebali Hazretlerinin `İnsanı yaşat ki devlet yaşasın` öğüdünü, Büyük Önder Atatürk`ün `Millete efendilik yoktur, hizmet etmek vardır. Kim bu millete hizmet ederse onun efendisi olur` sözlerini kendimize ilke edindik ve bu yola çıkarken yanımıza milletimizin tutkusunu, gönlümüze Yenipazr`ımızın sevdasını, arkamıza ise sizlerin hayır dualarını alarak yola çıktık. Hiç şüphesiz ki sizin sevginiz her şeyin üstündedir, sizlerin desteği dünyevi her arzu ve arayıltan daha yüksektir." dedi.

Belediyecilik anlayışı ve hedeflerini anlatan Özden; "Belediyecilik anlayışımızda herkesle barışık olacağız. Görüşü ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızla kucaklaşacağız, tanışacağız, buluşacağız ama mutlaka anlaşacağız. Bir işi yapmaktan yılmayacağız, bıkmayacağız, usanmayacağız ve sonunda başaracağız. Başka çaresi ve çıkış yolu kalmamıştır artık, Yenipazarımız hizmet bekliyor, atılım bekliyor, gelecek istiyor, halkıyla barışık selam verip alabilecek, küçükle küçük, büyükle büyük olabilecek, oturup bir bardak çay içebilecek bir belediye başkanı istiyor. Adamı olanın değil, hak edenin işini yapacak bir belediye yönetimi istiyor. Bu nedenle hiçbir zaman oturmayacağız, beklemeyeceğiz, dinlenmeyeceğiz. Halkımıza koşacağız, halkımızın görüşlerini ön planda tutacağız." dedi.

Başkan Adayı Özden, en büyük hedeflerinin `Daha güzel bir Yenipazar` olduğunu söylerken, bu amaç uğruna var gücü ile gece gündüz demeden çalışacaklarını sözlerine ekledi.

“İbrahim Değirmenci ağabeyimize teşekkür etmeyi kendime vefa borcu olarak görüyorum”

Bura da bir ayrıntıya değinmeden geçmek istemiyorum. Bizim kolumuzdan tutup bu yuvaya koyan, sizlere hizmet etmemize vesile olarak, bu kapıları bizlere aralayan, gerek bizlerin, gerekse ilçemizin üzerinde emekleri tartışma konusu bile yapılmayacak olan bizleri yetiştirerek bu günlere getiren ilk ve kurucu Belediye Başkanımız İbrahim Değirmenci ağabeyimize teşekkür etmeyi kendime vefa borcu olarak görüyorum ve buradan kendisine selam ve saygılarımı gönderiyorum.

İlhan Özden`in ardından MHP Bilecik Milletvekili Bahattin Şeker, iktidar partisini hedef alan konuşmalarından dolayı bazı arkadaşlarının, `Ak Parti`ye çok vuruyorsun` dediklerini belirterek; "Napayım kardeşim açtırmayın ayakkabı kutusunu söyletmeyin beni" dedi. Bu sefer az konuşacağını belirten Şeker, "Bu Türkiye Cumhuriyeti yaşasın, bu ezan susmasın. Bu Bayrak inmesin, Atatürk`ün ve silah arkadaşlarının kurduğu bu Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşasın.  Bunu yaparken de Türkiye Cumhuriyeti meclisi yaşasın. Türkiye Cumhuriyeti`nde yasam, yürütme, yargı ayrı ayrı bağımsız olarak yaşasın." dedi.

 Milletvekili Şeker, "Bu memlekette başbakanın oğlu da olsa, Bahattin Şeker`in de kimin oğlu olursa olsun, hırsızsa hırsızlığını bilecek, hapse girecek. Kimse yetimin hakkını almayacak. Adalet önünde hepimiz eşitiz. Herkes adalet önünde hesap verecek. Hakikaten haksızlık varsa, suç işlemediyse beraat edecek"

 Milletvekili Bahattin Şeker, insana hizmet etmenin ibadet etmek kadar önemli olduğunu söylerken, Şeyh Edebali`nin `İnsanı yaşat ki devlet yaşasın` sözünden alıntı yaptı. Başkan Adayı İlhan Özden`i yanına çağırarak; "İnşallah bu millet seni seçer de başkan olursun" derken, tüm başkan adaylarına tavsiyelerde bulundu. Milletvekili Şeker, "Doğumdan, ölüme kadar hizmet vereceksin. Hasta olana yardımcı olacaksın, halkın isteklerini yerine getireceksin. Öyle oturmak yok hizmet edeceğiz. Ablalarımızı, büyüklerimizi, İstanbul, Bursa, Konya camilerine Urfa`ya kadar her ay otobüsle götüreceksin. Bunlar senin vazifen olacak. Buraya hizmetin gelmesi için çaba göstereceksin. Buradaki gençlere sahip çıkacaksın, buradan göçü durduracaksın." dedi.

 Milletvekili Bahattin Şeker, Başkan Adayı Özden`e "Genç, belediyede çalışmış, devlette çalışmış, genç, dürüst, ahlaklı, haram yemez. İnşallah bu davaya gönül vererek iyi hizmetler yapacak." şeklinde övgü dolu sözler sarfetti.

 Konuşmaların ardından açılış kurdelası dualar eşliğinde kesildi. Öte yandan Milletvekili Şeker ve beraberindekiler esnaf ziyaretleri gerçekleştirirken,  Yenipazar MHP Seçim İrtibat Bürosu açılışına katılan vatandaşlara pilav ikramında bulunuldu.

 

Seçim bürosu açılış törenindeki diğer fotoğraflara bakmak için TIKLAYIN



nafiz çalışkan
13.02.2014 23:56:19
Dikkat edin haberde hemen hemen herkesin isminden bahsedilmiş ve sırayla yazılmış MHP Yenipazar ilçe başkanının ismi bir yerde bile geçmiyor.Mehmet ŞENOL abimize saygılar ve selamlar.Yenipazarımıza ve İlhan ÖZDEN kardeşimize hayırlı olsun.

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ