MHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

MHP SEÇİM BÜROSUNU AÇTI

MHP Milletvekili Adayları Yenipazar`da seçim bürosunu açtı.

Milliyetçi Hareket Partisi, 7 Haziran seçimleri için tam kadro Yenipazar`a gelerek seçim bürosunu açtılar. Oldukça coşkulu geçen törende kurdelayı MHP Milletvekili Adayları Bahattin Şeker ve Hüseyin Şensoy ile Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve İl Genel Meclis Üyesi Osman Varolu birlikte kestiler.

Törende toplanan topluluğa önce Millet Vekili Adayı Hüseyin Şensoy bir konuşma yaptı. Şensoy konusmasında özetle: "7 haziran 2015 tarihinde çok önemli bir seçime gitmekteyiz. Bu seçim bizim için köprüden önce son çıkıs olarak niteliyoruz. Sizlerin destegi ile Milliyetçi Hareket Parti iktidarını yaşayacağız. Biliyoruz ki bunlar 13 yılda 3 şey ile geldiler: Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar üzerine. Bilindiği üzere 17-25 aralık yolsuzluk, kara para soruşturması, ortaya dökülen hükümet üyeleriyle aile fertleri içinde bulunduğu siyasi tarihimizin en büyük yolsuzluk ve rüşvet iddiaları başta olmak üzere hepsinin MHP olarak üzerine titizlikle gidilecektir. Kul hakkı yiyenlerden , rüşvetçilerden, soygunculardan ve hortumculardan hesap sorulacak. Bizim iktidarımızda asgarı ücret 1400 TL olacak ve vergi dışı olacaktır. Muhtaç Ailelere 700 TL aile destegi sağlanacak ve her aileden bir ferdin iş imkanı sağlanacaktır. Evi olmayan ailelere aylık 250 tl kira yardımı yapılacak. Evlenecek ihtiyaç sahibi çocuklarımıza 10 Bin TL yardım yapılıp 2 yıl  vadeli olup faizsiz kredi alma imkanı getirilecektir." dedi.

Daha sonra kürsüye gelen Bilecik Millet Vekili Adayı Bahattin Şeker, konusmasında özetle:  7 Haziran seçimi için bugun burda seçim büromuzu açaçağız. 7 haziran seçimi Türkiye için önemli bir seçim. Niye önemli? Bu güne kadar Ak Parti`ye oy vermiş olabilirsiniz. Başka bir partiye de oy vermiş olabilirsiniz ama bugün önemli bir gün. Bakın biz kim kazanırsa kazansın diyoruz kimseyle de işimiz yok ama biz konuşurken şurda geçen Ak Parti`nin otobüsüne de terbiyesizlik yaptığını da söylemek bizim vazifemiz. Evet Abbas yolcu gidiyorsunuz, gidiyorsunuz, hırsızlıktan gidiyorsunuz, yolsuzluktan gidiyorsunuz, yasaklardan gidiyorsunuz. Utanmıyor musunuz burda bir parti konuşuyor ne kadar terbiyesizlik. Ama bu memlekette bu ülkede 7 liralık cizlaveti delikli, oğlunu Soma`da, kömür ocağında kaybeden bir babaya bakın... Bugün hiç bişeyi yokken 99`da: `Ben zenginleşirsem bilin ki Tayyip haram yemiştir.`  diyen bu memleketin Cumhurbaşkanına bi bakın hepiniz. Bi taraftan gemiler, trilyonlar, bi taraftan oğluna okullar, evler... Nerden geliyor bu su? Bir muteahhit 100 trilyon lira bağışlıyor. Arkadas kim kime verir bu haksız memlekette? Evet 13 sene yetmedi, senin Başbakanlığın yetmedi siz kenara çekilin, bu memleketi ben idare edeyim, ben başkan olayım... Evet niye? Adalet de benden sorulsun, yargı da benden sorulsun benden kimse bişey sormasın desin. Evet bu saray Yenipazar`da ne var, bu sarayda ne var? 5 milyar arkadaş aylık gideri 25 milyar, 1150 oda... Amerikadaki Beyaz Sarayın 13 misli, Rusya`daki Kremlin`in 22 misli... Kimiz biz, nedir bu şatafat? 5 tane özel ucak, 6 tane helikopter, 20`den fazla araba... Nereye gidiyor bu Türkiye? Evet bu memlekette tasarruf dediniz; burası bir ilçe değil mi? Niye bazı ilçelerde adliyeyi kaldırdınız? Buradan da kaldırdınız. Burası vatan toprağı değil mi? Önerge verdik dedik ki kaldırmayın. 25 tane ilçeyi sonradan eklediler bakın bu 25 tane ilçenin 21 tane Doğu`dan koydular aynı yerlere adliyeler açtılar.  İnşallah 7 haziran akşamı bunların ampülü patlayacak. Ampulun kullanma zamanı vardır. Adı zaten AKP Adam Kandırma Partisi oldu. kandıra kandıra bugüne kadar geldik." dedi. 

Törenden sonra misafirlere pilav ikramı yapıldı. 

MHP`nin Seçim Bürosu Açılışının diğer fotoğraflarına bakmak için TIKLAYIN



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ