MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TUNCAY YILDIRIM ATANDI

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE TUNCAY YILDIRIM ATANDI

Yenipazar Milli Eğitim Müdürü Tuncay Yıldırım oldu.

23/06/2014 tarihinden bu yana İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilliği görevini yürüten Mustafa KARACA´nın  Valilik Makamının 26/08/2015 tarihli ve 8387127 sayılı Atama Kararnamesiyle Bozüyük Şeyh Edebali Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak atanmasıyla boşalan Yenipazar İlçe Milli Eğitimi Müdürlüğüne Tuncay Yıldırım atandı.

Göreve başlayan Tuncay Yıldırım bir mesaj yayımladı :

 

Sayın Yenipazarlılar

Mesleğe adım attığım 2001 den bugüne kadar eğitiminin tüm kademelerinde görev almanın tecrübe ve anlayışıyla görevlendirildiğim Yenipazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde; Milletime ve değerli Yenipazar halkına hizmet etmenin heyecanı içindeyim.

Değişen,  gelişen dünya karşısında gençlerimizin içinde bulunduğu fikir dağınıklığının farkındayız. Gençlerimizin tarih ve gelenek bilinciyle yetiştirebilmek için İlçemizin, İlimizin, Bakanlığımızın, STK ve KOBİ´lerin imkânlarıyla okullarımızın imkânları değerlendirilip bizlere emanet ettiğiniz öğrencilerin yetiştirilmesinde işbirliğine gidilecek, bu düşünce dağınıklığı en aza indirilecektir.

Değerli Meslektaşlarım,

Zihin ve düşünce yapımızın geleneksel bağlarını zayıflatmadan geleceğe hazırlayacağımız her öğrenci Ülkemizin geleceğinin inşasında aldatılması, kandırılması imkânsız bireyler olacaktır. Öğrencilerimiz karşısında otoritenizin kaynağı ilim - irfan,  milli ve manevi değerlerimiz olmalıdır. Unutulmamalıdır ki her milletin kendine has değerler manzumesi vardır. Bu değerlerin bütününü Ziya GÖKALP kültür diye tanımlar; terbiye dediğimiz şey bu kültürü, o milletim fertlerine vermektir. Bize emanet edilen her öğrenci bu edep muvazenesinde yetişmek bize düşen en önemli görevlerden biridir. 

Sevgili Öğrenciler,

Sizleri bekleyen yarınları, güzel bir geleceğe dönüştürmek sizlerin ellerindedir. Bu hedefi bırakıp dış dünya tarafından size dayatılan mevcut yaşamın sunduğu gündelik işlerle meşgul olmadan bu geleceği birlikte inşa edeceğimize inanıyorum. 

Benden önce Yenipazar için çalışmış ve emeği geçmiş,  daha önceki dönemlerde Milli Eğitim Müdürü, eğitim yöneticisi ve öğretmen olarak görev yapıp emekli olanlara sağlık ve mutluluklar diler, vefat edenlere de Allahtan rahmet dilerim. Göreve başladığım bugünlerde görev yapan yönetici ve öğretmenlere Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanlarına da çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ