MÜDÜR DEDİĞİN BÖYLE OLUR!

MÜDÜR DEDİĞİN BÖYLE OLUR!

Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kıyak, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi`nin Temizlik İşçileri tarafından oluşturulan Ritm Grubunun gösterilerini Yenipazar`da izlemeye davet ediyor.

Yenipazar Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kıyak, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi`nin Temizlik İşçileri tarafından oluşturulan Ritm Grubunu Yenipazar`a getirterek, gösterilerini Yenipazar`da izlemek için herkesi 24 Nisan 2014 perşembe günü saat: 19.00`da 75. Yıl İlkokul bahçesine davet ediyor. Gecede ayrıca türküler de seslendirilecek. Ulusal basın ve televizyonlarda da gösteri yapan Ritm Grubunun özelliği, enstrumanlarının sadece temizlik malzemelerinden oluşuyor olması ilginç ve eğlenceli bir gece yaşanacağının göstergesidir.

Yenipazarlılar`ın sanata ve kültüre duyduğu açlığı gidermede gösterdiği çaba için Halk Eğitim Müdürü Mustafa Kıyak`a teşekkür ederiz.  

Davet



mehmet kınık
21.04.2014 17:12:47
Halk eğitim müdürü dediğiniz halkı meslek sahibi yapacak ve vatandaşa beceri kazandıracak bilgiye dayalı kurslar açmaktır...vur patlasın çal oynasın gibi uyutucu göz boyayan işler yapmak değildir.

Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ