NURİYE ÖZMEN SONSUZLUĞA UĞURLANDI

NURİYE ÖZMEN SONSUZLUĞA UĞURLANDI

Bu sabaha karşı kalp krizi sonucu vefat eden Nuriye Özmen, kalabalık bir cemaat tarafından Yenipazar Aile Mezarlığı´na defnedildi.

Bu sabaha karşı kalp krizi sonucu vefat eden Nuriye Özmen, Merkez Camiide kılınan cenaze namazının ardından Yenipazar Aile Mezarlığı´na defnedildi. Nuriye Özmen, eşi Fahri Özmen ve oğlu Erdoğan Özmen´in yanına gömüldü.

Yenipazar Belediyesi´nin cenaze işleri organizasyonu sayesinde, gerek defin işleri gerekse taziye için gelen misafirlere sandalye-masa ve gölgelik temin edilmesi acılı ailelere büyük hizmet olarak değerlendiriliyor. Eskiden cenazelerimizi bekletmek için pervane aranırken, bugün klimalı morgda günlerce bekleyebilmektedir. 

Öte yandan vefat eden Nuriye Özmen´in oğlu Ergün Özmen, gazetemize verdiği demeçte:

"Annemin cenazesine hastanede tedavi gördüğüm ve doktorumun seyehate izin vermemesi üzerine katılamadım. Annemin son yolculuğunda bulunamadığım için çok üzgünüm. Gerek cenazeye yüzlerce kilometre uzaktan gelerek bizzat katılan gerekse sosyal medyadan yazarak, telefon ve mesaj ileterek acımızı paylaşan tüm canlara;  Yenipazarlı olmak ayrıcalıktır"ı kanıtlarcasına, günümüzde yok olmaya yüz tutan yardımlaşma ve dayanışma örneği gösterip, cenazeye gelenlere verilen pilavı elbirliği ile pişiren komşulara çok teşekkür ederim. Ayrıca cenazemize katılanların acımızı paylaşmasını video ve fotoğraflarla belgeleyen Yücel Kaya´ya minnet borçluyum. " dedi. 



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ