OLAY OLMAYAN TEK İLÇE YENİPAZAR

OLAY OLMAYAN TEK İLÇE YENİPAZAR

Bilecik İli`nde ocak ayında olay olmayan tek ilçe Yenipazar

Bilecik İli`nde ocak ayında olay olmayan tek ilçe Yenipazar. Diğer ilçelerde olaylar yaşanırken  Bilecik Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
      “Suç ve kabahatlerin işlenmesinin önlenmesi, silah, mühimmat, kaçak mal ve her türlü suç eşyasının ele geçirilmesi, aranan kişilerin yakalanması, meydana gelen olayların ve suçların aydınlatılması, suç işleyenlerin ve şüphelilerin yakalanmaları amacı ile 01/01/2014 ile 31/01/2014 tarihleri arasında il merkezi ve ilçelerimizde yapılan,
      A) Asayiş Kontrolleri ve Aramalarında;
      3152 kişinin UYAP sisteminden yapılan kontrolü neticesinde ilimizde 57, diğer illerden değişik suçlardan aranan 32 şüpheli olmak üzere toplam 89 kişi yakalanmıştır.
      10/01/2014 tarihinde iki ayrı ikamette meydana gelen, kapı göbeği kırmak sureti ile hırsızlık olayının failleri yapılan çalışmalar neticesinde tespit edilmiş, ekiplerimizin Bursa iline görevlendirilerek yaptıkları operasyonda iki şüpheli şahıs yakalanarak ilimiz adli makamlarına sevk edilmiş, her iki şahıs ta tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.
      13/01/2014 günü akşam saatlerinde 18 yaşından küçük üç şahıs açıktan demir hırsızlığı yaptıkları esnada ekiplerimizce suçüstü yakalanmış, adli makamlara sevk edilen şahıslar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır.
      19/01/2014 günü ilimiz Bahçelievler mahallesinde faaliyet gösteren Erkek Öğrenci Yurdunda Laptop hırsızlığı meydana gelmiş, yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın kimliği tespit edilmiş olup, arama ve yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.
      B) Çeşitli Suçlarda Kullanılan ve Ele Geçen Suç Aletleri;
      1-Bozüyük ilçemizde Adli olaylarda; (4) adet bıçak, (1)adet tornavida ele geçirilerek suç eşyası ve konu ile ilgili düzenlenen evrak adli makamlara sevk edilmiştir.
      2- Söğüt ilçemizde Adli olaylarda (1) adet ustura, ele geçirilerek suç eşyası ve konu ile ilgili düzenlenen evrak adli makamlara sevk edilmiştir.
      2-İlimiz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışma sonucunda;
      7 gram bonzai (kimyasal uyuşturucu), 59 gr esrar maddesi, 7 adet extasy hap
      11 adet sahte  200 tl,
      Ayrıca;
      Bozüyük İlçemizde;
      1 adet sahte 100 tl.
      2 adet Uyuşturucu hap ele geçirilmiştir.
      Söğüt İlçemizde;
      163 gr Esrar maddesi,
      10 adet Uyuşturucu hap,
      1 adet sahte 100 tl ele geçirilmiştir.
      Osmaneli İlçemizde;
      1 adet sahte ehliyet,
      3 gr Esrar maddesi,
      Pazaryeri İlçemizde;
      3 gram uyuşturucu Bonzai maddesi
      C) İl Genelinde Yapılan Umuma Açık Yerlerin Denetlemelerinde;
      İl Merkezinde Asayiş Şube Müdürlüğü, Çocuk Şube Müdürlüğü ve Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekiplerce (42) Umuma açık iş yeri, (8) internet kafe ve (4) içkili mekan denetlenmiş herhangi bir olumsuzluğu rastlanılmamış, 1 markete saat 22.00 dan sonra alkol sattığı gerekçesi ile tutanak tutularak gerekli işlemler başlatılmıştır.
      Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince (34) Umuma açık iş yeri, (7) internet kafe ve (3) içkili mekan denetlenmiş herhangi bir olumsuzluğu rastlanılmamıştır.
      Gölpazarı Polis Merkez Amirliğine bağlı ekiplerce (15) Umuma açık işyeri denetlenmiş, denetlemelerde (5) adet dernek lokaline tutanak tutularak gerekli işlemler yapılmıştır.
      İnhisar İlçe Emniyet Amirliği bağlı ekiplerce (4) Kıraathane, (2) İçkili Restoran (1) İnternet Cafe  (2) Tekel Bayi denetlenerek herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
      Osmaneli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce  (10) Kıraathane, (4) İnternet Cafe, (15) çay salonu, (1) şehir hamamı denetlenmiş herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
      Pazaryeri Polis Merkez Amirliği ekipleri (15) Kıraathane, (2) İnternet Cafe denetlenmiş herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
      Söğüt İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince (9) Kahvehane, (1) İnternet Kafe, (2) Tekel Bayi, (1) oyun salonu denetlenmiş herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmamıştır.
      D) Kabahat Nevi Suçlarla İlgili Olarak,
      Emre Aykırı Davranış (2), Sarhoşluktan (16), Gürültü (7), Rahatsız Etmekten (4), Tütün Mam. Tüketilmesi (5) olmak üzere toplam 34 kişiye 3.290,00 TL idari para cezası uygulanmıştır.
      Ayrıca;
      Bozüyük ilçemizde 5729 Sayılı Ses ve Gaz Fişeği Atabilen Silahlar Hakkındaki Kanana Muhalefetten 1 kişiye toplam 731,00 TL
      Gölpazarı ilçemizde 2 kişiye 4733 sayılı Kanun Madde 8/5-k maddesine muhalefetten 307,00 tl. idari para cezası uygulanmıştır.”

Yenipazar`ın sakin ve güvenilir bir yerleşim yeri olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ