ONUR YILDIRIM BİLECİK CHP YÖNETİM KURULUNA SEÇİLDİ

ONUR YILDIRIM BİLECİK CHP YÖNETİM KURULUNA SEÇİLDİ

ONUR YILDIRIM BİLECİK CHP YÖNETİM KURULUNA SEÇİLDİ

Onur Yıldırım Bilecik CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

CHP?deki değişim ve kongre süreci devam ediyor. Muhittin Demirci?nin merkez İlçe Başkanlığı?na atanması ile başlayan değişim kongre süreciyle devam ediyor. İlk kongrede Kadın Kolları Başkanlığı?na Nejla Eker getirilirken, ikinci kongrede ise Gençlik Kolları Başkanlığına da Nalan Arseven getirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Gençlik Kolları kongresi 03.12.2011 tarihinde saat 13:00`da Cumhuriyet Halk Partisi İl binasında yapıldı.

Açılış konuşmasını Merkez İlçe Başkanı Mühittin Demirci yaptı. Açılışı takiben Divan oluşturuldu. Divan Başkanlığına Yaşar Çeker, başkan yardımcılığına Ahmet Öner, yazman üyeliğe Tuğba Cem ve Gizem Sarıkaya getirildi.

Daha sonra söz alan Merkez İlçe Başkanı Mühiddin Demirci Merkez İlçe Başkanlığının çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mühiddin Demirci`den sonra kürsüye gelen İl Başkanı Çağatay Karaahmet de parti çalışmaları ve gençlerin partiye sahip çıkmaları hakkında konuşma yaptı.

Konuşmalardan sonra seçime geçildi. Gençlik Kolları Başkanlığına Nalan Arseven , Yönetim Kurulu Üyeliklerine Fatih Adıgüzel , Gizem Sarıkaya, Tuğba Cem, Yasin Şencan, Onur Yıldırım ve Hakan Yaşar Turan seçildi.

Yenipazar halkından eski esnaflardan Osman YILDIRIM`ın oğlu olan Onur YILDIRIM, Bilecik`te bir fabrikada çalışırken boş durmamış ve sosyal faaliyetlerin içine de girmiştir. Onur Yıldırım` a başarılar diliyoruz.

Haber : Ali GÜVEN



Bilecik

28.04.2024

  • İMSAK 04:21
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:51
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:28

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ