OSMAN VAROLU´DAN ÇİFTÇİYE YENİ YIL MÜJDESİ

OSMAN VAROLU´DAN ÇİFTÇİYE YENİ YIL MÜJDESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar İl Genel Meclisi Üyesi, Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Osman Varolu, vermiş olduğu önerge ile gündeme damgasını vurdu.

Bilecik İl Genel Meclisinin 2019 yılının ilk birleşimi bugün yapıldı. Tüm üyelerin katılımıyla gerçekleşen toplantı Meclis Başkanı Oğuz Sertler´in açılış konuşmasıyla başlarken, Milliyetçi Hareket Partisi Yenipazar İl Genel Meclisi Üyesi, Plan Bütçe Komisyonu Başkanı ve MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Osman Varolu, vermiş olduğu önerge ile gündeme damgasını vurdu.

Gündem maddesi olan ?İl Özel İdaresi makine parkında kayıtlı makine ve ekipmanların 2019 yılı kira bedellerinin belirlenmesi talebinin görüşülmesi? sırasında önerge veren Osman Varolu; ?Bugüne kadar köy muhtarı aracılığıyla köylüden tahsil edilen tarım alanlarındaki arazi yollarının bakım ve yapımı için kullanılan makine ve ekipmanların akaryakıt ücretlerinin alınmaması için önerge veriyorum? dedi.

MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Osman Varolu´nun vermiş olduğu önergenin oylanması sonunda konunun plan bütçe komisyonuna havale edilmesine karar verildi.

İl Genel Meclisi toplantısı yarın saat 11.00´de ikinci oturumla devam edecek.

Kaynak: Bilecik Birlik Gazetesi



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ