OSMAN DÜLGER`İ KAYBETTİK

OSMAN DÜLGER`İ KAYBETTİK

Osman Dülger`i genç denecek yaşta kaybettik.

Pendik`te yalnız olarak yaşamını sürdüren Osman Dülger`in kalp krizi sonucu evinde ölü bulunduğu öğrenildi. 1958 Doğumlu olan Osman DÜLGER, evli ve bir çocuk babasıydı. Yenipazar özlemini sürekli yüreğinde duyan Osman DÜLGER, her fırsatta Yenipazar`a gelmeye çalışır hasret giderirdi. Babası Bayram DÜLGER, diğer kardeşleri Ahmet DÜLGER ve Fethi DÜLGER gibi Yenipazar`da kalmamış, çocuklarının karnını Pendik`te doyurmayı tercih etmişti.

Osman DÜLGER 1970`li yıllarda Bozüyüklü bir gazeteci ile Bilecik`in Bil`i, Pendik`in Dik`inin bileşimi BİLDİK isimli bir gazete çıkarıp, bu gazetede köşe yazarlığı yaparak Bilecik`in adını duyurmak için emek harcamıştı.

Osman DÜLGER`in cenazesi çok sevdiği memleketi Yenipazar`da toprağa verilecek.

Başta eşi Sacide ve kızı Başak olmak üzere, daha önce diğer oğlu Hüseyin`i de genç yaşta toprağa verip evlat acısı katmerleşen baba Bayram DÜLGER`e ve tüm Yenipazarlılar`a baş sağlığı dileriz.

(Fotoğraflar için Murat Değirmenci ve Mehmet Ünsal`a teşekkür ederiz.)



Nevin Korkmaz
6.01.2014 16:12:56
Allah rahmet eylesin Osman abimize.. Mekani cennet olsun. Tum sevenlerinin başı sagolsun.. Ölünün arkasindan güzel cümleler kurmak,güzel dualar yapmak adettendir ve cokta sevaptir. Sitenin belli kurallarina riayet ederekten cumlemi tamamlamaya calistim.. Ancak goruyorumki kendi koydugunuz kurallara kendiniz uymamaktasiniz...Nihayetinde Ahmet Dulger`de yıllar once Allahin rahmetine kavustu,sagligindayken kampa lakabinin kullanilmasina hep kizardi.. Parantez içinde kampa yazarak ölmüş birinin arkasindan hoslanmadigi kelimeyi kullanip giybet etmek yerine ,parantez içinde (merhum) Ahmet Dulger yazabilirdiniz... Bu hatayi siddetle kınıyorum.

semra dülger baysal
7.01.2014 22:10:03
tüm dülger ailesinin başı sağolsun osman abim mekanın cennet olsun inşallah...rahmetli dedemin soyadını düzeltmenizi umuyorum..ayrıca kuzenim nevin korkmaz`a katılıyorum .çok ayıp

kerhamettin akbaba
10.01.2014 08:42:44
geçmiş olsun allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim...

Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ