ÖZMENLER´İN ACI GÜNÜ: NURİYE ÖZMEN VEFAT ETTİ

ÖZMENLER´İN ACI GÜNÜ: NURİYE ÖZMEN VEFAT ETTİ

Yenipazar´ın sevilen kişilerinden, editörümüz Ergün Özmen´in annesi Nuriye Özmen, kalp krizi sonucu vefat etti.

Yenipazar´ın sevilen kişilerinden, editörümüz Ergün Özmen´in annesi Nuriye Özmen, bu sabaha karşı kalp krizi sonucu 85 yaşında vefat etti. Uzun süredir yatalak olan Nuriye Özmen´e, oğlu Hasan Özmen´in eşi Emine Özmen, büyük bir özveriyle bakmaktaydı. Sabaha karşı geçirdiği kalp krizi geçirdiği için ambulansla Eskişehir´e sevkedilirken yolda vefat etti. 

Cenazesi 17.04.2018 Salı günü (bugün) öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından Yenipazar Aile Mezarlığı´na defnedilecektir.

Nuriye Özmen kimdir?

Nuriye Özmen, merhum Bakkal Fahri Özmen´in eşi, Merhum Erdoğan Özmen, Ergün Özmen ve Hasan Özmen´in anneleri, Fatma Özmen, Fehime Özmen ve Emine Özmen´in kayınvalideleri; Nuray Durar, Hüsniye Dulkadir, Barış Ozan Özmen ve Özlem Özmen´in babaanneleri; (Merhum) Mustafa Özen, (Merhum) Kamil Özen, (Merhum) Sevim Zencir, İfakat Dönmez ve İsmet Özen´in kardeşleri; Fadime Özen Ünal, Yurdanur Özen Eker, Öznur Türkoğlu, Mehmet Özen, Nezaket Okan´dan, Nermin Koç, Merhum İhsan Özen, Nilgün Demir ve Adnan Özen´in halaları; Sadiye Zencir Sonay, Metin Zencir, Mustafa Zencir, Nurten Dönmez Duman, Nesrin Dönmez Akkoyun, Ali Dönmez´in teyzeleridir.  



Mehmet Uysal ve Ailesi
17.04.2018 17:19:22
Nuriye Hanımın vefatından dolayı derin üzüntü içerisindeyiz. Allah nur içinde yatırsın,mekanı cennet olsun. Kalan çocukları ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. Mehmet Uysal ve ailesi.

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ