POLİSİN SERT TAVRI VATANDAŞI KIZDIRDI!

POLİSİN SERT TAVRI VATANDAŞI KIZDIRDI!

Yenipazar´da, emniyet ekiplerinin vatandaşa sergilediği sert tavır tepki topladı.

Bilecik Haber ihbar hattına gelen bilgilere göre, ilçe sakinlerinden iki kardeş kadın beraberindeki çocukları ile birlikte araçlarına binip kendi evlerinden annelerinin evine gitti. Aracı park ettikleri esnada emniyet ekipleri geldi. Ekipler, aracın dörtlülerini yakmadıkları ve park yasağı gerekçesiyle 108 TL cezai işlem uyguladı. Ayrıca araç sürücüsü alkol testi için emniyet merkezine çağrıldı. Bunun üzerine bayanlar annelerinin evlerine geldiklerini ve alkol almadıklarını belirterek, aracı da evin önüne park ettiklerini ifade etti. Ancak emniyet ekipleri ikna olmadı ve iki kardeşi emniyete götürdü. Sürücü de ve yanındaki kardeşinde alkol çıkmadı ama park yasağı gerekçesiyle para cezası yazıldı.

Yenipazar gibi herkesin birbirini tanıdığı küçük bir ilçede polisin bu yaklaşımı ilçe halkının tepkisini topladı. Sakarya Gazetesine ulaşan Yenipazarlı vatandaşlar, emniyet ekiplerini başta bayanlar olmak üzere ilçe halkına karşı daha sağduyulu davranmaya davet etti. Yanlarında küçük çocukları bulunan kadınlara yönelik bu yaklaşımın yanlış olduğu kaydedildi.

Ayrıca ilçe halkı, park cezası yazılan yerde park yasağı olmadığını ve yolun oldukça geniş olduğundan trafiği aksatacak bir durumun söz konusu olmadığına dikkat çekti. Polisin seçime az bir süre kala vatandaş üzerindeki bu sert tavrının maksatlı olabileceği yönünde endişeleri olduğunu dile getirdiler.

Kaynak : Sakarya Gazetesi



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ