SAYGIYLA ANIYORUZ

SAYGIYLA ANIYORUZ

SAYGIYLA ANIYORUZ

 Atatürk`ün ebediyete intikalinin 74.yılında tüm ülke genelinde olduğu gibi Yenipazar`da da çeşitli törenler gerçekleştirildi.

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 74. yıl dönümünde ilçemizde düzenlenen törenlerle anıldı. 10 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 09.00`da Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başlayan etkinlikler, 09.15`te Halk Eğitim Merkezi Salonunda hazırlanan anma programıyla devam etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Yenipazar Çok Programlı Lisesi Tarih Öğretmeni Filiz Acar günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Jandarma Astsubay Yusuf Çağlar, Atatürk`ün askeri kişiliğini anlattıktan sonra Atatürk`ün kendi sesinden 10. Yıl Nutkunun bir kısmı dinlendi. Slayt gösterisi ve Çok Programı Lisesi Rehber öğretmeni Harun Demirkaya ve felsefe öğretmeni Ferit Fırat tarafından hazırlanan Atatürk`ün sevdiği şarkıların dinlenmesiyle anma programı sona erdi.

10 Kasım Cumartesi gününden itibaren Atatürk Haftası boyunca etkinlikler sürdürülecektir. 12-16 Kasım tarihleri arasında okullarda konuyla ilgili video gösterileri düzenlenecek, duvar gazeteleri çıkarılacak, öğrencilerin yaptıkları Atatürk ve Cumhuriyet konulu resimler okul panolarına asılarak sergilenecektir.



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ