SENE SONU KAPANIŞ MESAJI

SENE SONU KAPANIŞ MESAJI

SENE SONU KAPANIŞ MESAJI

Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici eğitim yılının bitimiyle ilgili mesaj yayımladı:

Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici`nin 2012-2013 Eğitim - Öğretim yılı kapanış mesajı :

Çok kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrenciler, Çok Kıymetli Veliler,

Bugünden itibaren yaklaşık 8 aylık maratonun sonunda bir öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz.

Bugün alınan karneler, öğrencilerin bir dönem boyunca okul yaşantılarında gösterdikleri performansın değerlendirilmesi olacaktır.

Sevgili Öğrenciler;

Başarıya ulaşmada sorumluluk duyma, planlı çalışma, ulaşılabilir hedeflere sahip olma ve kararlı olma zorunluluğu vardır. Bu faktörlerin tamamı vazgeçilmez öneme sahiptir ve ancak hepsi bir arada olduğunda başarı kaçınılmazdır.

Başarılı olmanın belki de en önemli aşaması kendine güvendir.

Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Ancak unutulmamalıdır ki, dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek, eğlenirken öğretilecek bir çok oyunların olduğu gibi zayıf olduğunuz konularda kendinizi yetiştirme fırsatını da elde etmiş olacaksınız. En önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak, problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur.

Sayın Veliler;

Karne, öğrencilerin okuldaki durumlarını gösteren bir belgeden başka bir şey değildir. Bu bilinçle çocuklarımızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, özgüvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınmalıyız.

Çocuklarımızın başarısızlığını problem yapmayacağımız gibi, başarılarını da abartmamalıyız. Varsa problemlerimizi bir aile sıcaklığı içerisinde çözmek, çocuklarımızın başarısını hep beraber paylaşmak en büyük arzumuz olmalıdır.

Bu vesile ile Tüm Öğrencilerimize sağlıklı, neşeli tatil geçirmelerini diliyorum. Tüm Öğretmen arkadaşlarıma, bir yıl boyunca yararlı ve fedakar çalışmalarında dolayı teşekkür ediyor; Sağlık, başarı ve mutluluklar dolu günler temenni ediyorum.



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ