STANDIMIZ ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIR

STANDIMIZ ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAMAYA HAZIR

Yenipazar Belediyesi ilçenin tanıtımı için ikinci fuarına katılıyor.

Bu yıl 20. si düzenlenecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT´e ilk Kez katılacak Yenipazar Belediyesi, el emeği ile hazırlanmış yöresel ürünleriyle ve doğal güzellikleri ile fuardaki yerini aldı.

 

/resimler/2016-1/27/2306145926525.jpg

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI 

28-31 Ocak 2016 tarihlerinde İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan fuarda Salon No: 12 Stand : C1200´deki stand hazırlıklarını tamamlayan Yenipazar Belediyesi ekibinin başında Belediye Başkanı İlhan Özden´de bizzat bulundu. 

/resimler/2016-1/27/2306471668676.jpg

BAŞKAN ÖZDEN´DEN DAVET

Konu hakkında muhabirimiz Ali Güven´e konuşan belediye başkanı İlhan Özden: ?Yenipazar Belediyesi olarak, BEBKA tarafından desteklenen Yenipazar Turizm Faaliyetleri Geliştirme Projesi kapsamında, ilçemizi doğal güzellikleri ve kültürel değerleriyle tanıtmak amacıyla İstanbul Büyükçekmece Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMİTT´e katılacağız. Standımızı ziyarete gelen misafirlerimize, ilçemizde bulunan doğa harikası gizli kalmış Harmankaya Kanyonu, Su Uçtu Şelalesi, Yenipazar Göleti, Parmakkaya gibi doğal güzelliklerimizi ve halkımızın el emeklerinin karşılığını alması için yöresel lezzetlerimizi tanıtacağız. İlçemizi turizme kazandırmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz, İzmir Fuarından sonra katılacağımız ikinci fuar olacak. Hedefimiz bu tür büyük organizasyonlarda her zaman boy göstermek ve ilçemizin tanıtılması ve gelişmesini sağlamak.

28 Ocak´ta başlayacak fuar öncesi Tüyap fuar alanında standımızı kurduk. Standımızın kurulum aşamasında yardın ve desteklerini esirgemeyen hemşehrimiz  İlçemiz Sorguncukahiler Köyü´nden Hasan Var´a teşekkür ediyorum. 31 Ocak´a kadar sürecek fuara İstanbul´da yaşayan tüm Yenipazarlıları davet ediyorum. "HERŞEY YENİPAZAR İÇİN ". Dedi.

Haber : Ali GÜVEN / İstanbul

 



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ