TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER

TEŞEKKÜRLER

  Bozüyük Devlet Hastanesi Bilecik`in yüz akıdır.

35 Yıl sigara içmenin acısı sigarayı bırakalı 10 yıl olmasına karşın yavaş yavaş çıkıyor. Ciğerlerimize büyük bir zevkle doldurduğumuz sigara dumanının bir zaman gelip bizim boğazımızı sıkarcasına nefessiz bırakacağını asla düşünemezdik. Uyarılar bir kulağımızdan girmeden öbüründen uçup gidiyordu hiçbir iz bırakmamacasına.

Bozüyük Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Nilüfer Banu ESKİTÜTÜNCÜ`nün önüne vardığımda gördüğüm anne şefkatiyle hastalarına yaklaşımı her türlü övgüye değer nitelikteydi. Hastanede yattığım sürece gösterilen yakın ilgiden ötürü başta Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Nilüfer Banu ESKİTÜTÜNCÜ`ye, hemşiresinden temizlik görevlisine kadar Bozüyük Devlet Hastanesi (Yeşilkent) Göğüs Bölümü`nde çalışan tüm sağlık emekçilerine teşekkür ederim.

Bir büyük teşekkürü hak eden ise Hastanenin yemeklerini yapan ahçılardır. Bu yaşıma kadar burun kıvırıp ağzıma sürmediğim yemekleri bile bana sevdiren bu eli öpülesi ustaları saygıyla selamlıyorum. Böyle bir hastanede hasta olarak yatmak ayrıcalıktır. Bir çok özel hastanelerde muayyene ve tedavi oldum ama burası gibi hastaya hasta muamelesi yapanı göremedim. Yine hastalansam ilk gideceğim adres orası olacaktır.

Hastanede yattığım sürece ziyaretime gelerek, telefon ederek, gerek gazetemizde gerekse sosyal paylaşım sitelerinde geçmiş olsun dileklerini ileten tüm dostlarıma teşekkür ederim.

Elimden geldiğince kaldığım yerden göreve devam edeceğim. Haberleri en kısa sürede sizlere ulaştırmak için, radyoda en güzel müzikleri sizlerle paylaşmak için geldim: MERHABA!

Ergün ÖZMEN



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ