TÜRK EĞİTİM-SEN TEMSİLCİLİĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

TÜRK EĞİTİM-SEN TEMSİLCİLİĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

TÜRK EĞİTİM-SEN TEMSİLCİLİĞİNDE NÖBET DEĞİŞİMİ

 İlçe Temsilciliğine Ahmet Top seçildi.  

Türk Eğitim Sen Yenipazar Temsilciliği görevini 2 yıldır sürdüren Ersel TERZİ`den boşalan Yenipazar İlçe Temsilciliği görevine yeni arkadaşların seçiminin yapılması ve eski temsilci Ersel TERZİ? nin ayrılması sebebiyle 4 Ekim 2012 Perşembe akşamı saat 19.00 da Yenipazar`da bir toplantı düzenlendi.

Toplantıya Yenipazar`da görev yapan Türk Eğitim-Sen Sendikasına üye olan veya olmayan çok sayıda eğitim çalışanı katıldı. Toplantıya Bilecik Şube Başkanı Ömer YEL? de katılarak bir konuşma yaptı.

Konuşma sonrası üyeler arasından 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu Öğretmeni Ahmet TOP Yenipazar İlçe Temsilciliğine, Hamit KÜÇÜK Teşkilatlanma Sekreterliğine, Mehmet ÖZDEMİR? de İlçe Mali İşler Sekreterliğine seçildi.

Türk Eğitim Sen Bilecik Şube Başkanı Ömer YEL yaptığı konuşmada, 2 yıldır Yenipazar İlçe Temsilciliği görevini sürdüren Ersel TERZİ? ye sendikaya yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti ve bu göreve yeni seçilen başta Ahmet TOP olmak üzere, Hamit KÜÇÜK ve Mehmet ÖZDEMİR? e yeni görevlerinde başarılar diledi.



Bilecik

19.04.2024

  • İMSAK 04:38
  • GÜNEŞ 06:12
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:53
  • AKŞAM 19:55
  • YATSI 21:22

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ