ÜCRETSİZ KPSS MATEMATİK KURSU VERİLİYOR

ÜCRETSİZ KPSS MATEMATİK KURSU VERİLİYOR

ÜCRETSİZ KPSS MATEMATİK KURSU VERİLİYOR

Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ücretsiz KPSS matematik kursu veriliyor

Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde, Yenipazar Kaymakamı Ali TÜRK?ün eşi  aynı zamanda Atatürk İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı olan Matematik Öğretmeni Yasemin TÜRK tarafından ücretsiz KPSS Matematik kursu veriliyor.

Yenipazar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü?nün binasında haftada 2 gün Salı ve Çarşamba günleri olmak üzere 3?er saat verilen matematik kursundan ücretsiz yararlanan Yenipazarlı gençlerin ilgisi büyük.

Açılan matematik kursuyla ilgili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyfettin Bilici: ?İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü?ne öğretmen ve memur adaylarının KPSS sınavlarına hazırlık kurslarının açılması ile ilgili talepte bulundular. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yeterli müracaat olduğunda her dalda kurs açıklayabileceği söylendi. Şu anda 12 kursiyerimizle KPSS matematik kursu açılmış olup eğitime devam edilmektedir. Diğer dallarda ya da branşlarda  talep olursa kurs açılabilecektir. Biz Milli Eğitim Müdürlüğü olarak her zaman halkımızın yanında onların arzu ve taleplerine imkanlar ölçüsünde, destek vermeleri  halinde ise imkanları zorlayarak her türlü kursu açmaya hazır olduğumuzun da bilinmesini istiyorum.? Dedi.

 (Fotoğraf: Duygu Zencir)  



Bilecik

25.04.2024

  • İMSAK 04:26
  • GÜNEŞ 06:01
  • ÖĞLE 13:03
  • İKİNDİ 16:50
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ