VAKFIN ARACI İHALEYLE SATILIYOR

VAKFIN ARACI İHALEYLE SATILIYOR

VAKFIN ARACI İHALEYLE SATILIYOR

Yenipazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`nın aracı ihaleyle satışa çıktı.

Aşağıdaki listede ayrıntıları yazılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na ait 2011 Model Ford Connect 29.11.2012 günü ihaleye çıkacaktır. 30.000,- TL tahmini bedelle satılacak olan araç için şartname Yenipazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`ndan alınabilir.

YENİPAZAR İLÇESİ

SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI

ARAÇ SATIŞ İLANI

İhale konusu olan işin niteliği, yeri ve miktarı 1 Adet 2011 Model Ford Transit Connect GLX 110 ps 1.8 marka aracın satışı
Şartname ve eklerinin nereden ve hangi şartlarla alınacağı Şartname Yenipazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından ve www.bilecikyenipazar.gov.tr adresinden alınabilir.
İhalenin nerede, hangi tarih ve saatte ve hangi usulle yapılacağı İhale Yenipazar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının toplantı salonunda, 29/11/2012 tarihinde Perşembe günü saat 10:00? da, 2886 sayılı kanunun 45.maddesine gör Açık Teklif Usulü ile yapılacaktır.
Varsa tahmin edilen bedel ve geçici teminat miktarı Tahmin edilen bedel 30.000,00 TLGeçici Teminat miktarı 900,00 TL
İsteklilerden aranan belgelerin neler olduğu A-GERÇEK KİŞİLERİN:a-İş veya Kanuni ikametgah adresini gösterir belge, b-Geçici Teminat dekontu veya makbuzu, c-İhale ile ilgili dilekçe, ç-Nüfus Cüzdanı fotokopisi, d-Başkası adına vekil olarak katılanların Noterden onaylı vekaletname örneği ve Noterden onaylı imza sirküleri örneğini komisyona vereceklerdir. B-TÜZEL KİŞİLERİN: a-Gerçek kişilerden istenilen (a),(b),(c),(ç),(d) bentlerinde yazılı belgeler b-Şirket adına katılanların, Noterden tasdikli imza sirküleri ve yetki belgeleri, c-Mevzuat gereği kayıtlı olduğu odadan 2012 yılı içerisinde alınmış oda kayıt belgesi, d-Şirket ortaklarının isimlerini belirtir Ticaret ve sicil gazetesi.

Tel: 0 228 431 25 16  



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ