VALİ AKPINAR ÜNTAŞ MERMER STANDINI ZİYARET ETTİ

VALİ AKPINAR ÜNTAŞ MERMER STANDINI ZİYARET ETTİ

VALİ AKPINAR ÜNTAŞ MERMER STANDINI ZİYARET ETTİ

 18.Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı başladı.

21  Mart 2012 tarihinde başlayan, İzmir Kültürpark?ta düzenlenen MARBLE ? 18.Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, ilk gününde yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Mermer ve doğaltaş sektörünün merakla beklediği MARBLE 2012, başlar başlamaz büyük ilgi gördü. Alandaki hareketlilik fuarın ilk saatlerinden itibaren göze çarptı. Uluslararası çapta sektörünün en büyük üç fuardan biri olan MARBLE, birinci gününden itibaren dünyanın dört bir yanından sektör profesyonellerini İzmir?de buluşturdu.

MARBLE 2012?yi ilk gününde 60 il ve 68 ülkeden 1172?si yabancı toplam 6.415 kişi ziyaret etti. En fazla ziyaretçinin geldiği ülke 220 kişiyle Çin oldu. Çin?i, ABD ve Hindistan izledi. Gine, Marble Fuarı?nı ilk kez ziyaret eden ülke oldu.

265?i yabancı, 868?i yerli, toplam 1163 firma katılıyor.

Fuarda, 1163 firmanın yaklaşık 250?si, ağır tonajlı makina ve diğer yan sanayi üreticileri olarak yer alıyor. Mermer ve doğaltaş, fabrika makinaları, ocak-iş makinaları ekipmanları ve sarf malzemeleri olmak üzere katılımcılar 4 ana grupta ürünlerini sergiliyor.

Mermer ve doğaltaş grubunda ilçemizde faaliyet gösteren Üntaş Mermer` de İzmir Fuarında stand açtı. Fuarın üçüncü gününde Bilecik Valisi Halil İbrahim AKPINAR` ın da ziyaret ettiği Üntaş Mermer standı büyük ilgi görüyor. Gazetemize İzmir`den açıklama yapan Üntaş Mermer Genel Müdürü Serkan ALTIKULAÇ : " Yenipazar`ın değerli taşını 18. Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı`nda dünyaya tanıtıyoruz. Standımız yoğun ilgi görüyor. Eğer böyle giderse Yenipazar`daki fabrikamızın kapasitesini biraz daha arttırmak zorunda kalacağız. Gazeteniz aracılığı ile tüm çalışanlarımıza ve Yenipazar halkına İzmir`den selamlarımızı iletiyoruz." dedi.

HABER : ALİ GÜVEN



Bilecik

20.04.2024

  • İMSAK 04:36
  • GÜNEŞ 06:10
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:56
  • YATSI 21:23

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ