VALİ AKPINAR YENİPAZAR`DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ AKPINAR YENİPAZAR`DA İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ AKPINAR YENİPAZAR`DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Gölpazarı, Yenipazar ve İnhisar ilçelerinde inceleme ve ziyaretlerde bulundu.Vali Akpınar, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Hüseyin Çelik, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Alparslan Dankaz, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaca ve İl Özel İdaresi birim müdürleri ile birlikte ilk olarak Gölpazarı Kaymakamlığı`nı ziyaret etti.

Gölpazarı`nın ardından Yenipazar`a geçen Vali Akpınar ve beraberindekileri, Kaymakam Ali Türk, Belediye Başkanı Cengiz Arıkan, İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Kazım Sevinç, İlçe Emniyet Amir Vekili Kemal Karakuş, daire müdürleri ve il genel meclisi üyeleri karşıladı.

Kaymakam Türk`ten ilçe hakkında brifing alan Vali Akpınar, ziyaret gerçekleştirdiği ilçelerin Bilecik`in küçük ilçeleri olduğunu ancak ilin geliştiği gibi ilçelerde de gelişmeler yaşandığını ifade ederek, "Hem yaptığımız hizmetleri gördük hem de vatandaşlarımızla, yöneticilerimizle dertleri, problemleri konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Bölgemizde huzur ve sükun var. Elimizdeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek yapabileceğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" dedi.

Buradan belediyeye geçişi sırasında pazar esnafıyla bir süre sohbet eden Vali Akpınar, daha sonra Belediye Başkanı Arıkan`ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra kanyonda ve bölgede faaliyet gösteren mermer ocağında incelemede bulunan Vali Akpınar, kanyonu korumanın sadece vali olarak kendisinin değil vatandaşların da görevi olduğunu belirterek, bölgenin mermer sektörüne kalması halinde kanyonun bir özelliğinin kalmayacağını söyledi.

Buradan Karahasanlar köyüne geçen ve köy muhtarı Hüseyin Alınç ve köylülerle sohbet eden Vali Akpınar ve beraberindekiler daha sonra İnhisar Kaymakamı Adem Kaya ve Belediye Başkanı İsmail Cambaz`ı makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Akpınar`ın Yenipazar ziyareti videosunu izlemek için TIKLAYIN

Fotoğraflar : Emrah ÇELİK



EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ