YENİ KAYMAKAMIMIZ KADİR APAYDIN GÖREVİNE BAŞLADI

YENİ KAYMAKAMIMIZ KADİR APAYDIN GÖREVİNE BAŞLADI

Pazaryeri eski kaymakamı Kadir Apaydın Yenipazar´a atandı.

Geçtiğimiz yıl 15 Eylül´de Pazaryeri ilçesine atanan ve daha 1 yılı dolmayan Kadir Apaydın, Yenipazar´a tayin edildi. Pazaryeri´nde başarılı hizmetlere imza atan ve ilçe halkının sevgisini kazanan Apaydın´ın gidişi Pazaryerilileri üzdü.

İlçemize yeni atanan Kaymakam Kadir APAYDIN´ı daire amirleri kaymakamlığımızın girişinde karşıladı Kaymakam Apaydın tek tek daire amirleri ile tanışarak Makamına davet etti.

Kadir Apaydın Kimdir ?

Kaymakamımız Kadir APAYDIN 1981 İstanbul doğumlu olup aslen Erzurum Ilıca/Aziziyelidir. İlkokulu Riyad Büyükelçiliği Uluslararası Türk Okulunda, Lise eğitimini İstanbul Bakırköy İmam-ı Hatip Lisesinde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini sırasıyla Riyad Suud Üniversitesi Arap dili Enstitüsünde, Ön lisansını AÖF İlahiyat Bölümünde, lisans eğitimini de İstanbul Kültür Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamlamıştır.

2012 yılı Mayıs ayında 101.Dönem Bursa Kaymakam Adayı olarak mesleğe intisap etmiştir. Sırasıyla; İl Stajını Bursa Valiliği´nde, Kaymakam Refikliği Stajını Edirne Uzunköprü, Bursa Orhaneli Kaymakamlığı´nda, teftiş stajını Kırıkkale´nin ilçeleri Sulakyurt, Delice ve Kırıkkale Merkez de tamamlamıştır.

İçişleri Bakanlığı tarafından bir yıllığına İngiltere´ye gönderilmiş, Portsmouth Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında Yüksek lisansını tamamlayıp dönmüştür. Kadir Apaydın  İçişleri Bakanlığı´nın 15.09.2014 tarihli bakanlık onayı ile Bilecik Pazaryeri ilçesi kaymakam vekilliği görevine atanmıştır.

Kaymakamımız evli ve iki çocuğu vardır.Kaymakamımız iyi derecede Arapça ve İngilizce bilmektedir.



Bilecik

24.04.2024

  • İMSAK 04:29
  • GÜNEŞ 06:04
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:00
  • YATSI 21:29

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ