YENİ KAYMAKAMIMIZ MEHMET ALİ İMRAK GÖREVİNE BAŞLADI

YENİ KAYMAKAMIMIZ MEHMET ALİ İMRAK GÖREVİNE BAŞLADI

Yeni kaymakam vekilimiz Mehmet Ali İMRAK göreve başladı.

İlçemiz Kaymakamı Mehmet Ali İMRAK Mardin İli Kızıltepe İlçesi doğumludur. İlk-orta ve lise eğitimini Mardin’de tamamlayıp, 2010 yılında Selçuk Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Orta Doğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü, Ortadoğu Ekonomi Politiği Anabilim Dalında yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.      

2010 yılında Gelir İdaresi Başkanlığında Gelir Uzmanı olarak memuriyete başlayan Kaymakamımız, 2014 yılında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunda Vergi Müfettişliği sınavını kazanmış ve bu görevi 2019 yılına kadar yürütmüştür.

2 Eylül 2018 tarihinde İçişleri Bakanlığınca gerçekleştirilen Kaymakamlık sınavını kazanmış ve 15.03.2019’da Tekirdağ Kaymakam Adayı olarak Mülki İdari Amirlik mesleğine intisap etmiştir. Tekirdağ İlinde il merkez stajını, Tekirdağ İli Kapaklı İlçesi ve Bursa İli Kestel İlçelerinde Kaymakam refikliği stajlarını tamamlaması akabinde; Edirne ili Lalapaşa İlçesi ve Bursa İli Harmancık İlçelerinde Kaymakamlık görevlerinin ardından 16.09.2020 tarihinde ilçemizde Kaymakam V. olarak göreve başlamıştır.

Kaymakamımız evli olup bir kızı vardır.



Bilecik

23.04.2024

  • İMSAK 04:31
  • GÜNEŞ 06:06
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:54
  • AKŞAM 19:59
  • YATSI 21:28

EMEKLİ ÖĞRETMEN ALİ IŞIKSALAN VEFAT ETTİ

KATRAN KÖYÜ'NDEN ALİ CEYHAN VEFAT ETTİ

DEREKÖY MUHTARI CEMAL AKMEŞE VEFAT ETTİ

ERGÜN ÜNAL VEFAT ETTİ

NAZMİYE KAYA VEFAT ETTİ

İSMAİL AYDOĞDU VEFAT ETTİ

FECİ ÖLÜM YANARAK CAN VERDİ

MUHSİN SERTKAYA VEFAT ETTİ

MEHMET SELVİ VEFAT ETTİ

MUSTAFA KAYA (TÜFEKÇİ) VEFAT ETTİ